1.8

23 4 0
                                    

İletişim için instagram:Hidrandro

Kalbin sızlamasını şimdi anlamıştım. Kalbim durdurak bilmiyor adeta yerinden çıkarcasına atıyordu. Ellerim istemsizce boynumu tuttuğunda nefesim kesiliyordu. Sınıfta bir koşuşturma adımı bağıran sesler havada uçuşuyordu. Gözlerim kararıyor ellerimi koyacak yer bulamıyordum. Sınıftakiler hiç de sandıkları kadar iyi şeyler yapmıyorlardı onların telaşı eklenincede soluk borumdan daha az nefes gelmeye başladı. Son hatırladığım ise sıcak bir kolların arasında "Nefes" diye fısıldamam olmuştu.

***

Gözlerimi zorda olsa kırpıştırarak açtığımda odada olan ışık gözlerime hücum etmişti. Odada kalp sesimden başka tek bir ses gelmiyordu. Kendi nefes seslerimi bile duyuyordum. Son olan şeyleri hatırlamaya çalışırken ellerim ister istemez boynumu bulmuştu. Yüzümü buruşturarak ayağa kalkmaya çalıştım. Kolumda olan serum iğnesi canımı yakarken sinirle konuştum.

"Hay ben senin..."
"Hiç yakıştıramadım böyle bir kıza."

Tanımadığım sesle kafamı kaldırdığımda ister istemez onu süzdüm. Yaklaşık 1.85 civarlarında esmer dalgalı saçlı hafif sakallı yakışıklı bir çocuk duruyordu. Çocuk dediğime bakmayın aynı yaşta gibiyiz hatta benden büyük bile olabilir.

"Eeee beni süzmen bitti mi çirkef kız?"
"Bir dakika bir dakika sen bana çirkef mj dedin?"
"Çirkef olduğun kadar sağırmışsında senden başkası mı var burada?"

Sinirle yüzüne bakarken üzerine atlayıp o güzel saçlarını yolmamak için zor duruyordum. Aslında yaparım ama şartlar ne yapalım kolumda kocaman iğne var ve ben iğneden çok korkarım. Allahtan bu iğne yapılırken baygındım yoksa kesinlikle yaptırmazdım. Yan tarafıma döndüğümde hemşire çağırma butonu vardı. Hızla ona basıp yatağıma geri yattım. O sığır manda öküzü ise koltuğa oturmuştu. Kim olduğunu bile bilmediğim insan benim yanımdaydı gerçekten ben bunu niye ilk başta düşünmedim bu amip neden benim odamdaydı?

***



Yeni bölüm ile karşınızdayım. Farkındayım bölüm kısa uzun bölümler yazarken ister istemez sıkılıyorum.

Lütfen vote ve yorumlarınızı bekliyorum KEHRİBAR ailesi😘

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 01, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KEHRİBAR|TextingWhere stories live. Discover now