0.6

28 7 0
                                    

İletişim için instagram:Hidrandro

0545 *** ***:Binlerce "belki" geçiyordu geceden''
Kaç gecedir uyuyamadım, kelimeyi nereden tutup sana uzatsam bilemedim. Şair ya da yazar değilim ki tam ifade edebileyim. Birer cümle kuruyorum yüklemi omuzlarımda ya yük olursa n’olacak onu da bilemiyorum. 
Ben seni beni sev diye sevmedim; 
Çocukluğum saklansın diye içinde, elim yüreğimde, sessiz dua dilimde mesafeler ise önemsiz taa uzaklarda olsan da içimdeki duruşunu sevdim.
Ben seni beni sev diye sevmedim ; 
Suskun sessiz bekledim.Umurumda olmadı hiç prensiplerin frenlemelerin, üşüyorken sırılsıklam, ıskalanmışken duygularım, kaç zamandır seni beklemişim, İliklerim ısınır soğuklarda diye sevdim.
Ben seni beni sev diye sevmedim;
Ne kurgusu ne kağıdı ne platonikliği hazırlamamıştım bile kendimi, kabuğu gurbet bağlamış yarı aç yarı tok beklediğim gecelerde, beynimin açlığını doyururum seninle diye sevdim. Ben seni beni sev diye sevmedim;
Yazılmamış bir hikayede özne olmak daha da kötü değildir ya yalnız kalmaktan.
Dilim lal’di kalbimse dua fısıltılarında; bir rahmet esintisi gürler de ‘’ey kutsalım sensin ‘’dersin diye içime sinişini sevdim …
''Sana gitme demeyeceğim
Üşüyorsun ceketimi al
Günün en güzel saatleri bunlar
Yanımda kal'' 
dizelerini fısıldardın ya gizlice işte ;
Sevdim, Sevilmedim ama Sen’lendim. .

Gözlerim okuduklarımla her bir satırda daha da büyüyordu. Biri beni mi seviyordu yani? Hem de üstad Özdemir Asaf'la. Gözümden bir damla yaş düştüğünde hızla sildim. Bana göre Özdemir Asaf ile sevmek büyük bir incelikti. Gözlerimi kuruladığımda yeni bir bildirim sesi daha geldi. Bu mesaj ise Anonimsidendi. Mesaja girdim.
🌼
Anonimsi:Ona mesaj attım Karmen tek dileğim onun gözlerinden yaşlar akmaması.

Lollipop:Senin için sevindim Korel eminim o da sana karşı boş değildir sen ince seversin saf seversin bunu anladım. Benim de senin için tek dileğim onun da seni sevmesi.

Anonimsi:Ben onun beni sevmeyeceğini bile bile sevdim. O sevmiyorum dese bile üzülmem çünkü benim gibi biri sevilmez.

Lollipop:Kendine haksızlık yapıyorsun. Bunun inşallah farkındasındır. Eğer birini sevecek olursam o da sen gibi ince düşünen biri olacak. Birine aşık olduğum zaman ilk sana söyleyeceğim Korel sırdaşım.

Anonimsi:İyi ki bana mesaj atmışsın Karmen. Iyi ki.

Lollipop:İyi ki.

(Görüldü Anonimsi )

🌼

0545 *** ***: Ben seni beni sevmeyeceğini bile bile sevdim Cemre. Aynı ismin gibi sevdan ateşe çevirdi kalbimi.

0545 *** ***:Lütfen kendini bir zorunlulikta hissetme. Ne yapabilirim seviyorum işte. Bir çocuk gibi, bir anne, bir baba gibi. Asıl önemlisi deli divane aşık gibi.

🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜

Bir bilinmeyen daha mı dediğinizi duyar gibiyim.

Kim bu bilinmeyen yahu💫

Neyse vote ve yorumlarınızı bekliyorum.

KEHRİBAR|TextingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu