🐻

597 50 29
                                    

KaiSoo'yu biraz seviştirdim, ona göre okuyun efenim😌
Bu bir uyarı mı kılavuz mu bilemedim😂

🌸💙🌸

Diğerine sürpriz yapmanın yollarını ararken önceki izninde ailesine oynadığından daha farklı bir yol yoktu elinde. Bir an evvel ona kavuşmak isteğinden alternatifleri bulmak oldukça meşakkatliydi.

İçtimadan hemen sonra kahvaltı bile yapmamış, üniformasından sıyrılarak telefonunun başına kurulmuştu. Henüz sabahın oldukça erken saatiydi. Bir asker için değil belki ama Jongin muhtemelen o güzelim bedenini uyuşuk uyuşuk dinlendiriyordu yataklarında. Yastığına sarılmış olduğunu görür gibiydi. İçine dolan tatlı heyecanla aramaktan da vazgeçti. En son konuştuklarına göre bu haftasonu evden çıkmayı düşünmüyordu. Şimdiden çıkarsa uykucu sevgilisinin yastığına sarılmış hallerini görebilirdi.

İzin işlemlerini bir an evvel tamamlayıp çıktı askeriyeden. Kalabalık bir grup otobüs durağına doğru ilerliyordu. Kimilerini bekleyen arabalar birer, üçer eksiltti kalabalığı. Bekleyenlerin heyecanı yarışıyordu.

"Hey KyungSoo!"

"Yongmin!"

Kendisine elini uzatan adamla omuzlarını tokuşturdular.

"Şehre mi ineceksin?"

"Evet. Evime uğramayı düşünüyorum."

"Aaa bizi çağırmak da yok hiç, vefa solup gitmiş Odiya'da ha!"

KyungSoo Odisso'lu gencin sitemkâr sözlerine güldü, fakat nihayet evine gitmeye firsat bulmuşken asker arkadaşları ile evine doluşmaktan daha elzem buluşması vardı.

"Bu seferlik pas geçelim Yongmin!"

Yongmin kaşlarını ima ile oynatırken "ooo yenge ile mercimek pişireceksiniz ha! Pekâlâ o zaman affedebilirim!" dedi ve KyungSoo bu imaya sadece güldü. Fırında bir şey pişirecekleri doğruydu.

Otobüsle birlikte gelen bir araba otobüsten evvel durağa yanaşınca duraktakiler homurdandı. KyungSoo ise gördüğü sima ile tamamen şaşkındı. Ön camı aralanırken "Jongin!" dedi telaşla.

"Otobüs geliyor, kornayı yemeden atla!"

KyungSoo hayretinden taşan telaşla arabaya atladı fakat hayal kırıklığı ile heyecanı yarışırken ne diyeceğini bilemiyordu.

"Neden geldin?"

"Bir buçuk saat otobüs çekmene gönlüm razı olmadı. Haritalar da şahsi araba ile yolun otuz sekiz dakika daha kısa süreceğini söyledi."

Heyecanı yatışırken hayal kırıklığı daha görünür oldu ve koltuğuna sindi KyungSoo. Jongin havadaki bulutları dağıtmak için biraz açıklamaya daha ihtiyaç duydu.

"Bana sürpriz yapmak istediğini farkettim ve bu beni ölümüne heyecanlandırdı, bir hafta evde uçuyordum resmen sevinçten."

"Nasıl farkettin ki?" diye homurdandı KyungSoo yerinde, hâlâ somurtuyordu ve Jongin yüzünün her yerini öpmek istiyordu. Yavaşladığı sırada arabayı kenara çekip bu tenha yerde ilk fasılı gerçekleştirebileceklerini bile düşündü. Fakat KyungSoo asla yol kenarında sevişmeye razı olmazdı. Adamın fantezileri sadece duvarlar arasında çalışıyordu.

Bir Derdim Var, Nasıl Anlatsam Kibar Kibar?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin