4.BÖLÜM

8.3K 445 92
                                    

Jimin

Annemin bir şey söylemesine izin vermeden merdivenlerden hızlı çıktım. Hemen yatağıma Attım kendimi. ne kadar yorucu bir gündü, En çok da o yormuştu beni. neden birdenbire Aklıma o geldi şimdi?

Off Yarın sabah onun evine gidecektim. baekhyun adresini vermişti. Yarın olabildiğince geç kalkmak istesem de maalesef Erken kalkmam gerekiyordu En azından kahvaltısını bir an önce hazırlayıp evden ayrılırdım. Bu yüzden erken gitmem daha iyiydi. Şu an bir an önce alarmımı kurup uyumaya bakmalıydım.

Sabah alarmdan daha önce uyanmıştım. Hemen Üzerimi değiştirdim birkaç lokma bir şey yedim ve Evden ayrıldım. düşünün annem bile kalmamıştı.

Evden ayrılmadan anneme bir not bıraktım bu şekilde beni merak etmeyecekti. Elimdeki adrese bakarak evi bulmaya çalıştım. Adres bana çok tanıdık geliyordu Neden bilmiyorum. aynı evde oturuyor olamazdı değil mi?

aynı evde oturuyordu. inanamıyor her gün o lanet eve gelecektim. bunu bana inat mı yapıyordu?

kapıya vardım. bu benim için ne kadar zor olsa da bu eve her gün gelecek ve ona yemek yapacaktım ama asla işimi onun yüzünden bırakmayacaktım. Sırt çantamdan anahtarı almak için çantamı kurcaladım. olamaz! yoksa Anahtarı baekhyun'dan almamış mıydım? Mecburen Zile bastım. Onun yüzünü görmek zorunda kalacaktım. Ama bir fikrim vardı. sanki o pislik değilmiş gibi Herhangi biriymiş gibi ona kahvaltı hazırlayacak onu tanımıyormuşum gibi yapacaktım. kapıyı bir kız açtı üzerinde sadece t-shirt olan bir kız. bunu gerçekten beklemiyordum. yine aynı şeyler oluyordu. Sonra kız bana "kimsiniz?" dedi. Ben "bb..en jeon beyin sekreteriyim" ağlamamaya çalışıyordum. "sanırım rahatsız ettim. Özür dilerim ben sadece kahvaltı hazırlayacaktım." içeriden bir ses geldi bu onun sesiydi.
"Lisa kim gelmiş" demek adı Lisa'ydı. kız bana
"adın ne? " dedi.
"jimin"o geldi
"J..jimin" aaa demek beni tanıyormuş.
" sekreterin olduğunu söyledi jungkook" ellerim titriyordu. O fark etmesin diye çok çabalıyordum.
"hoşgeldin jimin gir" hiç hoş bulmadım. İçeri girdim
"mutfak ner-" niye soruyorsam zaten biliyordum. Konuşmasına izin vermeden mutfağa doğru yürüdüm. Lisa mı neyse "bugün ilk iş günün olduğunu sanıyordum" duraksadım ona doğru döndüm
"evet zaten bugün benim ilk iş günüm" işime devam ettim.
"o zaman mutfağın yerini nerden biliyorsun?" tam konuşacaktım ki o
"Boşver Lisa nerden biliyorsa biliyor" halbuki benim çok güzel bir cevabım vardı neyse.

Masayı kurmuştum. onun yanına gidip "efendim başka bir isteğiniz var mı?" o kız cevap verdi
"hayır yok değil mi kookie"sadece başını sallamakla yetindi. hıh kookie'miş bir de sadece benim söylememi severdi.
yalan hepsi

" o zaman ben gideyim programınızı şirkette anlatırım" yine başını salladı neden konuşmuyordu ki. Kapıya yöneldim bu evden bir an önce çıkmak istiyordum. Öylede oldu

My Ceo - JikookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora