41. BÖLÜM [M]

3.7K 150 26
                                    

Jungkook

Telefonu kapattıktan sonra jimine döndüm ve ona ufak bir bakış atıp üstüne yürümeye başladım onunda bunu istediğine çok emindim ama utandığı çok belliydi. minik burnu ve yanakları kızarmaya başlamıştı bile ahh keşke kendini bir kez benim gözümden görebilseydi o zaman ona neden bu kadar aşık oldugumu anlardı yavaşça koltuğa oturdum ve jimim'i de kucağıma çekip yavaş bir şekilde dudaklarını öpmeye başladım.

dudaklarındaki çilek tadı bile beni baştan çıkarmaya yeterdi. jimin kucağımda ve ben onu öperken bana sürütünmeye başladı. mükemmel bir his veriyordu bu yaptığı. minik bebegimin canının yaramazlık istedigi ortadaydı. madem canı yaramazlık istiyordu ona istedigini vericektim.

dudaklarına daha da yapışarak onu odasına çıkardım ve yavaşça yatağa bıraktım minnacık bedeni kocaman yatak üzerinde çok sevimli duruyordu onun gözlerinin içine bakarak kemerimi onu baştan çıkarıcak yavaşlıkta çıkarttım. ardından onda aynısı yaptım üstümüzde sadece iç çamaşırlarımız kalana kadar bu işlemi devam ettirdim. arada boynuna ve dudaklarına öpücük kondururarak onu iyice azdıryordum.

jimin'imi soyduktan sonra karşısına geçip süt beyaz tenini izledim daha sonra onu yataktan kaldırıp ayakta durmasını sagladım ve ben yatağa oturdum jimin sanki ne yapmak isteğimi anlar gibi sırıttı ama daha sonra arkasını dönüp bir yere gitti ardan iki üç dakika geçtikten sonra jimin elinde çikolata kaplı çilekler ve bir kutu muzlu sütle yanıma geldi cidden yaramaz bir ukeye sahiptim.

elindeki eşyaları yanımızdaki komidine koydu ve yavaşça kucağıma tırmandı minnacık elleri ile ensemi okşadı ve agzına bir çilek aldı daha sonra muzlu sütü omuzlarımdan aşağıya boşalttı ve sütü emmeye başladı yarın boynumda büyük morluklar olacağına emindim fakat bu şuan umrumda değildi. daha fazla dayanamayacğımı anlayınca onu hemen altıma aldım ve aynı onun yaptığı gibi bende gözlerinin içine bakarak bir çilek yedim gözlerinin içindeki şehvet beni dahada kötü yapıyordu.

ellerimi iç çamaşırının içine soktum ve parmaklarım ile onu biraz hazırladım jimin altımda arsızca inlerken bunu yapmak çok zordu daha sonra parmaklarımı içinden çıkarıp kendimi yavaşça onun içine ittim hepsini içine aldıktan sonra sırtımı yatak başalığına dayadım ve onu kucagıma alıp üstümde zıplamsına izin verdim minik sevgilimin yorulduğunu anlayınca ellerimi beline yerleştirip onun kucagımda zıplamsına yardım ettim en sonunda jimin'imin içine boşaldım ve rahatladım fakat jimin iyi durumda degildi ve ona yardım etmem gerekiyordu onuda rahatlattıktan sonra minik bedenini kucağıma aldım ve duşa soktum.
önce onu ve sonra kendimi güzelce temizledim minik sevgilim cidden çok yorgun gözüküyordu onu yataga taşıdım ve bende yanına yattım derin bir uykuya dalmadan önce ikimizde son sözleri "seni seviyorum sevgilim" oldu.

Geç gelen bölüm için özür dilerim.

Oy vermeyi unutmayın
Sizi seviyorum ❤️

My Ceo - JikookWhere stories live. Discover now