17.BÖLÜM

4.5K 274 63
                                    

Jimin

Baekhyun ile partiyi konuşmuştuk. Saate baktığımızda 3 saat geçtiğini fark ettik. Eyvah yandık..

Koşarak şirkete gittik. Jungkook'un kapıda beklediğini fark ettim. Sanırım baek de fark etti. Bir süre bana baktı ve güldüğümü görünce içeri geçti. Ben niye gülüyorum?

"chimchim ceo da senden hoşlanıyor gibi"bana hafifçe omuz attı.
" yok beakie o bir daha olmaz "olamazz pot kırdımm.
"nEEEEE nasılllll bir dahaa olmaz? "

" yaa baek öyle demek istemedim, aslında yanlış oldu. Bir daha sevgili yapmam anlamında"
"hmm peki inanmış gibi yapıcam çünkü çok mutluyum 2 gün sonra hoşlaştığım beyin doğum günü... Ama sonra anlatacaksın ümüklerim haaa" baekhyun ani duygu geçişleri yaşarken sadece dinledim. Tabi dinlemek denirse aklıma jungkook'a gitmişti acaba gerçekten hala benden hoşlanıyor mu?

Jungkook

Jimin gittiğinden beri kapıda jimin'i bekliyordum. su almaya bile çalışanları gönderiyordum.

1 saat geçti jimin gelmedi 2 saat geçti jimin gelmedi 3. Saati doldurduk jimin biraz daha gelmezse aramaya çıkacaktım. Neyseki jimin geldi. Bir süre onu izledim farkında olmamasını umuyordum ya da olsun ya olsun. neyse baktım gülüyor içeri girdim.

Yaklaşık yarım saat sonra jimin odama geldi.
"Chanyeol beyin 2 gün sonra doğum günü var biliyorsunuz ki Baekhyun ona doğum günü partisi düzenlemek istiyor gelir misiniz? Baekhyun rica etti."

Tabi ki biliyordum tabi ki jimin de biliyordu.
Çünkü Chanyeol benim. liseden jimin'in orta okuldan ortak arkadaşımızdı. Bizi o tanıştırmıştı. Aslında liseyi aynı okulda okumuştuk. ama farklı sınıflarda bizi chanyeol buluşturmuştu ve o ayırmıştı...

" tabiki gelirim o benim en yakın arkadaşım, tabi seninde.. " sonlara doğru sesim kısılmış. chanyeol ve jimin'in neden arkadaşlıklarını bitirdiğini biliyordum. Benim yüzündendi.

Biraz pot kırmış gibi olmuştum. Jimin bir şey demeden çıkmıştı. Acaba barışmışlar mıydı? ya da aralarındaki kırgınlık geçmiş miydi?

Jimin

Baekhyun'un aşırı ısrarları yüzünden jungkook'un odasına gidip onu davet etmiştim. Chanyeol ile ilgili söylediği şeyleri pek umursamamıştım açıkçası çünkü geçmiş geçmişte kaldı. Aynı jungkook ve biz gibi...

Yineee ben.
Bugün 20.30 gibi 1 bölüm daha atmayı düşünüyorum.

My Ceo - JikookWhere stories live. Discover now