6 .BÖLÜM

7.3K 397 73
                                    

Jungkook

Lisa'nın  verdiği adrese doğru gidiyorduk. burası  bana tanıdık geliyordu sanki jimin'in Mahallesi gibiydi. Lisa "burada dur" dedi. sanırım gelmiştik. sağ tarafıma döndüğümde tanıdık bir ev gördüm, jimin'in evini gördüm. hala orada mı yaşıyordu acaba? Lisa o eve doğru koştu. sanırım başkaları taşınmıştı. benim bildiğim kadarıyla jimin'in kardeşi yoktu ki jimin olanlardan sonra burada kalmaz.  lisa'yı arabada beklemeyi düşündüm ama içimden bir ses abisi ile tanışmam gerektiğini söylüyordu. sonuçta kardeşlerimiz  arkadaştı ve  benim kardeşim onların evinde kalacaktı. belki Lisa'nın arkadaşı abisini arkadaşına gönderemezdi. her ihtimale karşı beni tanımalı değil mi?
Lisa kapıyı çaldı sonra arkasına dönüp bana baktı git işareti mi yoksa gel işareti mi yaptı bilmiyorum ama yanına gittim.

Sanırım yanlış anlamıştım bana gitmemi söylüyordu ben de "abisi ile tanışıp gideceğim" dedim. Kapıyı Hiç beklemediğim biri açtı. jimin'in taşındığını düşünmüştüm hala o güzel anılarımızın olduğu evde yaşıyor. orada hala nasıl kalabiliyor? anılarımızdan dolayı ben Kore'yi terk etmiştim.

Jimin şaşırmıştı.  Beni görmeyi beklemiyordu ya da Lisa ve beni yanlış anlamıştı. bir şeyler konuştular ama jimin e daldım anılarımıza tek duyduğum şey Lis "abimin sekreteri dedi." ne yapacağımı bilemedim ve arkama bakmadan arabaya bindim. Ve oradan uzaklaştım.

Jimin

Bir süre bana baktı ve arabaya binip uzaklaştı. Biz arkasından baka kaldık.
Rose Lisa'yı içeri davet etti. Bense hala kapının önünde dışarıyıa bakıyordum Neden hala bekliyordum bilmiyorum. yani şaşırmış mıydım?. Çok kafam karışıktı önceden de mi Ben yanlış anlamıştım ya da gerçek miydi? Ama tek bildiğim şey önceden de bana açıklama yapmadı, Şimdi de.

şimdi belki yanlış anlamadığımı düşünmüştür Ama önceden nasıl anladığımı biliyor.

"abi neden kapının önünde dikiliyorsun?" Neden dikiliyordum ben de bilmiyorum '' dalmışım" deyip içeri geçtim
" Rose Ben Odama çıkıyorum birazdan biraz uyuyacağım siz yersiniz yemek falan"


Sizce kitapta başka hangi shipler olsun? benim birkaç ship daha var ama

My Ceo - JikookWhere stories live. Discover now