14.BÖLÜM

5.1K 287 36
                                    


Jungkook

Zihnimi toparlayıp aşağı inmiştim ama böyle bir kabus görmeyi beklemiyordum. Jimin ve kız çok yakınlardı. Yani aşırı yakın bir poz veriyorlardı.

Aklıma çok aşırı mantıklı bir fikir geldi. Hemen kameramana gidip
"ben bunu beğenmedim, bence fazla yakın oldu kızlı erkekli ayrı çekim olsun." dedim. Kameraman biraz düşündükten sonra
"siz nasıl isterseniz." dedi. Sevdim bu adamı. Erken konuştum sanırım set ekibinin içindeki yakışıklı - benden olamaz ama- birini çağırdı. Hemen lafa atladım. "Hayır demek istediğim tek tek çekimdi ama illa 2 erkek, 2 kız olsun diyorsanız-" birden sözümü kesti. "sözünüzü kestim özür dilerim. Ben sizin demek istediğinizi anladım. Siz jimin ile beraber çekilmek istiyorsunuz." son cümleyi fızıldayarak söylemiş ve devam etmişti. Eli ile çekim alanını göstererek
"buyurun efendim '' dedi.
Bu adamı cidden sevdim.
"Arkadaşlar çekimde bir değişiklik yapıyoruz. kızlı erkekli çekimi uygulayacağız. Aramızda en yakışıklı bay jeon olduğu için jimin ile o çekim yapacak "diye duyuru yaptı. Jimin'in tepkisine bakmak için ona döndüm.

Jimin

Jisoo ile fazla yakın bir poz vermiştik. Bundan fazla olmasada rahatsızdım. Sonuçta kızlara ilgi duymuyor, erkeklere ilgi duyuyordum. Hem jisoo namjoon abinin eşiydi. Fazla yakınlığa gerek yoktu.

Tekrar hazırlanmaya gidecektik ki jungkook'un sehun ile konuştuğunu gördüm gelmesi beni mutlu etti, hayır etmedi ama ne konuşuyorlardı?

Tekrar onlara baktım, sehun konuşma yapmak için hazırlanıyordu
Ve başladı...
"Arkadaşlar çekimde bir değişiklik yapıyoruz. kızlı erkekli çekimi uygulayacağız. Aramızda en yakışıklı bay jeon olduğu için jimin ile o çekim yapacak "
nE nE nE
Ben ve jungkook çekim yapacaktık
Jungkook ve ben çekim
Çekim jungkook ve ben
HAYIR BU ASLA OLMAZ

Jungkook

Jimin e baktığımda ifadesinden bir şey anlayamamıştım. Ne diyeceğini gerçekten merak ediyordum. "Ben çok yoruldum başk- çekim yapmasak"
"Üzgünüm jimin. En azından birkaç poz." Jimin üzgün bir ifade ile kabul etti ve biz hazırlanmaya gittik

Hazırlanma bitti jimin yine yakışıklı ve....

Jimin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin

Sehun'u üzmemek için kabul etmiştim ve hazırlanmaya gitmiştik. Hazırlıklar bittiğinde ona bakmamak için çabaladım çünkü olacakları biliyordum. Dayanamadım ve baktım düşündüğüm gibi kalbimi de oraya bıraktım..

Bölüm nasıl olmuş?
Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum. Sizi seviyorum 💜
Fikir için teşekkürler RabiaErtekin3

My Ceo - JikookWhere stories live. Discover now