Глава 1

6.1K 134 33
                                    

Кейси

Завързах връзките на обувките си, погледнах в огледалото и се намръщих.

Никога не съм се смятала за красива. Не харесвам луничките по лицето ми, които са много. Както и не харесвам сините си очи, нито русата коса, някои смятат, че това е перфектна комбинация, но на мен не ми харесва.

И това, че съм ниска също не допринася. Някои хора мислят, че ниските момичета са сладки, но не е така или поне аз така мисля.

Никога не достигам високите рафтове в магазина или винаги трябва да се качвам върху нещо, за да достигна нещата на високо, ако наоколо няма някой, който да ми помогне.

Външността ми не е единственото нещо, което не харесвам.

Животът ми е нещото, което мразя, не чак мразя, но не харесвам, ненавиждам да.

Работя в пекарна, не печеля кой знае колко. Личния ми живот е пълна трагедия, защото нямам такъв. Не ми остава време да имам такъв. Живея в малък апартамент, който не харесвам, но не мога да си позволя друго. Нямам гадже и никога не съм имала, не вярвам и че някога ще имам. Мъжете не ме забелязват.

Аз не се мисля за привлекателна и очевидно и останалите мислят така.

Дори в гимназията бях незабележима нямах много приятели бях затворена, не обичах да говоря.

Никога не съм имала самочувствие и може би това ми пречи да се отпусна и да живея нормален живот без да се притеснявам от всичко и всички,но се съмнявам, че това някога ще се промени.

Сигурно ще си помислите, че се оплаквам от всичко и не оценявам това което имам. Но аз просто обичам да се оплаквам постоянно, така изливам мъката си от недоволството от скапания си живот.

Оправих ризата си и тръгнах към кафенето, което посещавах всеки ден преди работа, за да си взема кафе.

Както винаги имаше много хора.

По принцип не обръщах внимание на хората, които идваха тук, но този път вниманието ми беше привлечено от един мъж, който се караше с някаква жена. По-скоро тя му викаше, а той мълчеше и видимо не беше заинтересован от това, което му казва тя.

Усмихнах се, когато момичето го заля с чашата вода.

Със сигурност е направил нещо, за да си го заслужи.

 Second Chance Where stories live. Discover now