ARTIK RAFLARDA

855 28 26
                                    

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Sen nasıl bir güzelliksin böyle 😍😍 Kaç yıl oldu sayamadım... 3 ya da 4... Onca emek, onca fedakarlık sonucu baskıyı tamamlayıp okurun hayal dünyasını süsleyecek olan ilk kitabım... Kendimle gurur duyuyorum! Neden derseniz, zorluklarla geçen bir hayatın kıyısından köşesinden ayırdığım zamanla yazdım. Yazarken karakterlere bürünerek duygu dalgalanmaları yaşadım. Yeri geldi onlar oldum, yeri geldi onlara karşıdan baktım. Ama en güzeli de bunu ben yazdım diyebildim.

Evet bunu ben yazdım... İyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla bir şeyler başardım. Çocuklarıma bir övünç bıraktım. Kendime saygımı arttırdım. Hayata baktığım penceremi büyüttüm. Ufkumu genişlettim. Bunların hepsini yazarak yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Zira bu his çok güzel, bu his yeniden anne olmak gibi bir şey, yeniden birine can vermek kadar değerli.

Bir kadın olarak diyorum ki, biz değerliyiz ve hayata kattığımız her şeyde farklı değerler gizli. Korkmadan, pes etmeden yarattığımız her yenilikle daha da güçleniyoruz. Çünkü biz olmayanı var eden canlılarız.

Tam da bu yüzden, aileme hoş geldin...

📖📖📖📖📖📖

Kitabı imzalı isteyenlere kargo ile ben gönderebilirim. İnternet üzerinden almak isterseniz de kitap siteleri ve Herdem Kitap'ın kendi sitesinden temin edebilirsiniz...

Eylül'de Deniz Bir Başkadır (KİTAP OLDU) Kde žijí příběhy. Začni objevovat