ALFA YAYIN GRUBU'NDAYIM!

62.7K 1.9K 218
                                    

Sonunda haddinden fazla kan, ter ve gözyaşından sonra bu duyuruyu paylaşmak mümkün olabiliyor.

Dağların tepelerin üzerinden haykırabilirim artık: Ben Alfa Yayın Grubu'yla anlaştım! :')

Artemis Yayınları'nın yeni girişimi genç yetişkin/yeni yetişkin odaklı Milenyum dizisi altında sizlere ulaşacak birkaç yazardan biri de benim.

Burada yazarken çok fazla yayıneviyle diyalog kurdum. Konuştum, anlaşma aşamasına geldim. Üzerinde çok düşünülmüş, sektörün bilirkişileriyle epey istişare edilmiş bir karar bu. Hikayelerim ve sizin için en doğru kararı verdiğime inanıyorum.

Bana deselerdi ki '20 yıl sonra nerede yazmak istersin?' Söyleyeceğim (ve tahmin edebileceğiniz) birkaç prestijli grubun arasında olurdu Alfa. Hatta yazdığım türlerin çeşitliliği de düşünüldüğünde, Alfa Grubu benim için en mantıklı seçim olurdu muhtemelen. Bunun yirmi yıl sonra değil de şimdi oluyor olmasına inanmakta güçlük çekiyorum.

Ayşe Kulin, İhsan Oktay Anar, İskender Pala, Murat Menteş, İclal Aydın gibi başarılı yazarlarla aynı çatı altında bulunmak büyük onur. İnşallah bir gün ben de bu lige çıkarım.

Everest, Artemis, Kapı, Mona ve Büyülü Fener'den çıkan kitaplar Berlin'deki ve Bursa'daki kitaplıklarımın rahat üçte birini oluşturuyor. Böylesine yakından takip ettiğim bir grubun yazarı olmak müthiş bir duygu. Mutluluğumun tarifi yok. Belki şu şekilde biraz ifade edebilmiş olurum:

 Belki şu şekilde biraz ifade edebilmiş olurum:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yani kısacası gönlüme göre oldu. Çok iyi oldu.

An itibariyle yayınevi de paylaşımlarda bulundu, orada ufak alıntılar ve bana dair (sizlerin bildiği) birkaç bilgi var (Yazar fotoğrafım bile var! O hususta biraz tedirginim ehkrjhek).

Süreç için yayınevinin hesaplarını Instagram üzerinden takip edebilirsiniz: @artemismilenyum ve de @artemisyayinlari

Ama bir okur olarak bence Alfa'nın diğer yayınevlerini de takip etmelisiniz!

Nasıl bir Alfa fangirl'ü olduğumu anlatabildiğimi sanıyorum adhjahdk

Birazdan sıcağı sıcağına her şeyi enine boyuna konuşmak için canlı yayında görüşmek üzere!

Instagram: @sezen.aksin

Esnaf İşi Aşk (I-II-III)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin