H1 Wat is dit?

1.5K 26 3
                                    

Ik loop door de gangen samen met Ginny, het als weer een week sinds school is begonnen. We hebben vreselijke professor van een Umbridge, ze had better Umbitch kunnen heten. We mogen geen een spreuk uitproberen bij DADA.

Er botst iemand tegen me op. Het is Malfoy hij loopt door. Hij zegt niks, begint niet over me ouders, het feit dat ik met Weasleys om ga of dat ik in Gryffindor zit.

'Wat was dat dan?' Vraagt Ginny. 'Ik heb geen idee.' Antwoord ik simpel als we veder door lopen. 'Dat hij nergens over begon.' Zegt Ginny dan.

'Ik snap het ook niet– oh kom op.' Zeg ik als ik zie dat ik een van meboeken in de bieb heb laten liggen. 'Ik heb een boek in de bieb laten liggen, ik zie je in de common room. Misshien blijf ik daar wel leren als het rustig is.' Zeg ik en begin al met lopen.

'Zie je nog wel.' Zegt Ginny als ze richting de common room loopt.

Ik loop de bieb in richting de plek waar ik en Ginny zaten, de bieb is zo goed als uitgestorven. Ik kom aan bij de plek en zie Draco zitten. Hij heeft me boek vast, het laatste wat ik nog van me moeder heb, de rest heeft me vader weg gegooid nadat ze gestorven is.

'Malfoy, geef me dat boek.' Zeg ik als ik voor hem ga staan. Hij staat op torrent boven me uit. 'Waarom zou ik?' Vraagt die. 'Omdat het van mij.' Zeg ik als ik hem in ze grijze ogen aankijk. Het valt me nu pas op dat ze ogen glinsteren, best mooi.

'En met die reden moet ik het terug geven.' Zegt die en gaat weer zitten.

'Het is het laatste wat ik van me moeder heb, me vader heeft de rest allemaal weg gegooid dus geef hier.' Zeg ik en pak het boek vast. 'Laat los.' Zeg ik boos.

'Wil je het zo spelen Weasley.' Zegt die en trekt het boek weg. 'Het is Travers.' Zeg ik nog boos. 'Je bent lekker als je boos bent.' Grijnst die. Ik trek me wenkbrauwen. Draco kijkt beschaamd weg.

Hij staatop en duwt heb boek in me handen. 'Ik hoef geen boek die van een snull was.' Zegt die en loopt weg.

Ik kan had niet houden loop achter hem aan. 'Wat heb je tegen mijn moeder!' Roep ik boos in de gang die hellemaal verlaten is, iedereen is of in de common rooms of buiten genieten van het weer voordat het echt herfst wordt.

'Niks.' Zegt die als die me aankijkt. 'Noem haar dan geen snull, hou gewoon je bek over mijn moeder. Ik snap jou niet Malfoy! Wat is er met jou!' Roep ik. Hij pakt me beet en trekt me een leg lokaal in.

'Laat me los!' Roep ik en hal me uit zijn grip. 'Raak me nooit meer aan jij–'  Ik kijk hem in ze ogen aan. Ze glinsteren hellemaal. 'Ben je je grote mond verloren, Travers.' Grijnst Draco. 'Nee, jij vuile albino fret.' Zeg ik boos.

Draco wil me slaan maar stopt als die in me ogen aan kijkt. Hij stapt achter uit. 'Sla me dan!' Roep ik.

'Hou je mond Weasley!' Hij loopt het lokaal uit en slaat de deur achter hem dicht. 'Wat is dit?' Vraag ik me zelf.

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Where stories live. Discover now