H23 Veilig

690 10 0
                                    

Aangekomen voel ik tranen op me wangen. Niemand staat meer buiten ik zie net de laatste mensen naar binnen gaan.

Ik ren snel ook naar binnen.

Ik zie Fred voor iemamd op de bank zitten. George?

'George.' Zeg ik als ik zie dat hij het is.

'I'm holly, fred, Riley.' Zegt die. Fred en ik kijken elkaar aan. 'Saint-like, holly.' Zegt die.

'In alle kaas en oor grappen ga je voor Saint-like.' Zegt Fred. 'Zielig.' Zegt ik.  'Blijf wek de knapste toch, Riley?' Vraagt die. 'Altijd, George.' Lach ik.

'Moody, is dood.' Zegt Bill dan. Er valt een stilte. Als iedereen zit valt het Hermione en Sarah op dat Drew er niet is. 'Waar is Andrew?' Vraagt Ron als die het ook niet door heb. De tranen springen in me ogen.

Als ik dan een geluid hoor van een disprate ren ik naar buiten.

'DREW!' Roep ik en ren op hem af. 'Wacht.' Zeg ik en stop. 'Wat waren de eerste woorden die je tegen me zij?' Vraag ik.

Remus, Hermione, Sarah, Ron en Arthur staan nu ook buiten.

'Hey, rooie. Wat heb je daar. Een boek? Je zit toch niet een RavenClaw. Heb plezier, fun! Kom anders bij mij en me vrienden zitten. Als je zin heb.' Zegt die. 'Drew.' Zeg ik en omhels hem.

'Voorzichtig.' Zegt die. 'Sorry.' Zeg ik als ik hem loslaat. 'Riley, breng hem snel naar binnen.' Molly is nu snel aankomen lopen. Hij heeft wat blauwe plekken en wonden op ze hoofd.

Ik help hem mee naar binnen. 'Ziet er goed uit, Adams.' Zegt George tegen Drew. ' Jij ook, Weasley.' Molly en ik brengen hem naar Ron zijn kamer en leg hem op het extra bed.

'Ik verzorg ze wonden wel, laat Sarah maar helpen.' Zegt ze met een knipoog. Ik knik. Ik loop naar benden en zeg tegen Sarah dat ze kan helpen, zo snel als ze kan gaat ze naar boven.

'Wat gebeurde er?' Vraag Bill. 'Hij werdt geraakt en viel van ze bezem. Ik ging hem maar hij zei dat ik lost moest laten gaan, veilig moest zijn voor als ze me wek herkende. Ik wou niet maar hij liet mij los zodat het nog zwaarder werdt en hij weg glipte en viel.' Zeg ik.

'Het komt wel goed.' Zegt Bill dan als de Goede broer die is.

'Willem we anders thee.' Molly komt alweer naar beneden. 'Lijkt me lekker.' Zegt Ron.

Hagrid is alweer weg. George ligt nog altijd op de bank en Fred naast hem met de benen van George over hem heen.

'Hoe wist je dat je dat moest vragen?' Vroeg Remus. 'Omdat veel mensen denken dat het anders is. Eigenlijk weet niemand dat dat het is. Omdat die ander zei tegen andere. En ij tegen niemand. Iedereen denkt dat ik gewoon bij hen kwam zitten en het gewoon mag ik hier zitten van mij was.' Zeg ik. 'Zo begon de beste vriendschap die ik kan wensen een simpele Hey rooie en een paar rare jongens stoer dan vraagjes.' Lach ik.

'En niet iedereen is dom, ze hadden spreuken kunnen gebruiken.' Zucht ik.

'Ik ga denk ik maar naar bed.' Zegt Ginny. 'Ik ook.' Zegt Hermione. Ze lopen samen maar boven. Ron en Harry lopen ook naar boven. Remus en Tonks slapen ergens anders. Dan blijfen alleen ik, Fleur, Bill, Fred, George, Molly en Arthur over.

'Waarom ga je ook niet bed lieverd?' Vraagt ze. 'Ik uhm... Ik.. De Sluwe, ik voel dat ik er een ga krijgen maar waneer. Geen idee.' Zeg ik.

'Ga nou maar slapen.' Zegt Arthur.

'Je kan wel bij ons.' Zegt Fred. 'Lig je niet zo gepraakt met ze vieren in een kamer.' Zegt George. 'Is dat goed?' Vraag ik aan Molly. Die knikt met een glimlach. 'Ik help met wat spullen te verplaatsen.'

Arthur loopt naar boven.

Het enigste wat mij nu uit maakt is dat iedereen veilig is, ik hoop Draco ook.

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant