H15 Terug op school

930 14 4
                                    

Terug op school is het niet veel anders , behalve dat Fred en George weg zijn en meer beveiliging omdat Voldermort terug is.

Ik loop over de gangen, een 6de jaars, geweldig. Ik loop langs een professor die me raar aankijkt. 'Mevrouw?' Vraagt die.

'Travers. Riley Travers.' Stel ik me voor als we stil gaan staan. 'Dochter van Micheal Travers en Selene Mcmillens?' Vraagt die. Ik knik. 'Bloodyhell nu zie ik het.' Zegt die.

'Je moeder heeft hier dan niet op school gezeten maar ze was een schat van een vrouw.' Zegt die. 'Ik ben professor Slughorn, nieuwe professor in potions.' Ik glimlach vriendelijk. 'Ik moet gaan meneer, lesen care in magical creatchers.' Zeg ik. Hij knikt en ik loop door.

Als ik door de gangen naar buiten loop wordtik door allemaal mensen begroet, ik wil niet zeggen dat ik populair ben maar andere mensen zegge van wel.

Ik zie dan Draco en Pancy staan bij de deur naar buiten. 'Taravers.' Zegt die. 'Malfoy.' Ik rol met me ogen en loop maar door, heb geen zin in dit gedoe.

'Riley!' Hoor ik dan. Ik draai me om. 'Draco..' Zucht ik diep. Hij trekt me mee naar waar geen mensen lopen. 'Ik hou van je.' Zegt die. 'Draco.. Ik.. ' Ik weet niet wat ik moet zeggen.

Dus zeg ik maar niets. Ik leg me handen in ze nek en druk me lippen op de zijne. 'Deze keer houden we het niet geheim.' Zeg ik. 'Ik hou van je en iedereen mag het weeten.' Voeg ik er aan toe.

'Ik vind het prima.' Antwoord die. 'Ik moet gaan naar de les.' Zeg ik stom en verliefd achtig als ik weg loop naar de plek van de les.

Na de les heb ik een uur niks en ga bij het meer zitten en moet terug denken aan me derde jaar dat ik hier samen met Cedric zat te praten.

Derde jaar, 1994

Ik zit samen met Cedric tegen een boom aan bij het meer. 'Dus nog geen liefde gevonden.' Zegt die en geeft me een stootje tegen me schouder. 'Grappig, pretty boy Diggory.' Grap ik en kijk hem aan.

'Nou, ben je nu Fred en George ofzo.' Lacht die. 'Ced!' Wordt er dan geroepen. Een groep van zijn vriendin komt aan gerend we staan op. 'Kom we gaan je naam in de cup doen.' Zegt Nick een van ze vrienden. 'Ga je mee, Travers.' Lacht die. 'Sure.' Lach ik terug. 'Het gaat regenen!' Roep ik.

'Renen dan.' Zegt een van de andere. Nick komt naast me staan en doet ze mantel over me hoofd als we naar binnen.

Cedric heeft al een briefje en gooit hem er in. We joelem en lopen dan door. We lopen dan rond de gangen. Op een gegeven moment gaan alle andere naar de common room.

'Maar echt geen liefje.' Zegt die en stoot me weer aan. 'Nee ik heb niet zoals jou een liefje, Cedje.' Zeg ik plagerig en steek me tong uit. 'Travers, kan je niet met mensen met je eigen leeftijd omgaan of met echte tovenaars.' Lacht die met Crab en Goyle achter hem en Pansy grijnzend naar mij.

'Loop maar door, Malfoy. En neem die vuilnisbakken hoofd van je vriendin mee.' Ik geef Pansy een grijns terug.

Cedric lacht zodra ze weg zijn. 'Wat?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Zie je het zelf niet?' Vraagt die dan. 'Wat zie ik zelf niet?' Vraag ik weer terug. 'Dat jullie duidelijk wat voor elkaar voelen.' Lacht die.

'Ik voor Malfoy wat voelen. Nooit.' Zeg ik dan. 'Nou ik ga maar naar de common room.' Zegt Ced en loopt dan lachend weg.

'Nou doei.' Roepik hem na als ik terug naar de great hall loop.

Nu

Ik lach als ik hier aan denk. Wat had die me nu uitgelachen. 'Waarom lach je zo?' Luna komt aan lopen. 'Moest terug denken aan een leuk moment.' Zeg ik als ik opsta. 'Zullen we wat gaan wandelen?' Vraagt ze. Ik knik. Ze haakt haar armin de mijne en zo lopen we rond het meer.

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Where stories live. Discover now