H12 O.W.L.S

975 14 1
                                    

Ik ben onderweg naar de D.A. als ik wordt vast gepakt door iemand.

'Draco!' Snauw ik. 'Blijf hier.' Snauwt die naar mij. 'Waarom?' Vraag ik. 'Blijf nog hier.'

Hij loopt dan snel weg. Waar ik ook heen wou. Ik kijk hoe Cho komt aanlopen met crab en goyle en Umbitch. Draco neemt Cho over.

Ze nemen Harry en Cho mee. Ik draai me om en loop weg. Hij beschermde me. Waarom zou die!?

Ik loop naar de common room. 'Drew!?' Roep Ik en zie hem dan zitten. 'Wat is er gebeurd?' Vraag ik
'Cho heeft ons veraden.' Zegt die.

Er komen nieuwe regels, Umbitch heeft nu alle macht. De schilderij worden weghaalt. De gangen worden kill, dit is niet Hogwarts.

Ik wacht buiten terwijl de rest strafwerk schrijft
Cho komt aangelopen. 'Cup, ga weg. Ik denk dat ze geen zin in jou hebben.' Ze luistert niet en blijft staan.

Als ze naar buiten komen loop ik met George mee naar de common room. 'Gaat het?' Vraag ik. 'Ja.' Antwoord die kort af. 'Ik ben blij dat je er toen niet bij was, Riri.' Zegt die

'Het komt goed, we pakken die Umbi- Umbridge nog wel.' Zeg ik. George lacht en we lopen de common room in. George gaat op de sofa zitten waar Fred, Ginny en Drew al op zitten. Er is veder geen plek meer. 'Riley.' Drew geeft een klopje op ze schoot en glimlacht. Ik ga bij hem op schoot zitten.

'Zullen we gaan leren?' Vraag ik aan Drew. Hij knikt we staan op. 'Doe je rustig met me zusje, Adams.' Zegt George. 'George!' Snauw ik. George draait zich om en kijkt me aan en grijnst. Ik rol met me ogen en trek Drew aan ze hand mee naar de bieb.

'Riley doe eens rustig.' Hij lacht en laat me stoppen. Ik ga tegen een muur staan. 'Waarom zei die dat?' Vraag ik en frons me wenkbrauwen.

'Misschien heb ik hem verteld over onze kus.' Hij krabt in ze nek. 'Drew!' Roep ik. 'Kom op.' Lacht die en geeft me een plagerig duwtje. Ik giechel. Ik kijk opzij en zie Draco naar ons kijken. Ik kijk weg, terug naar Drew. Ik moet Draco vergeten. Nu direct.

'Laten we maar gaan.' Ik geeft Drew een kus op ze wang maar wel weer dichtbij ze mond. Hij grijnst en dan lopen we naar de bieb.

~*-*~

Ik zit samen met de vijfde jaars bij de O.W.L.S als ik dit haal mag ik gewoon al aan me zesde jaar beginnen dat is toch geweldig!

Ik zit lekker in me toest, ik kijk heel even oo naar Umbridge en schrijf dan veder. Ik hoor dan gerammel. Vkor ik het weet vliegen George en Fred naar binnen op bezems. Ze steken vuurwerk af. We rennen op een gegeven met ze alle naar buiten. Ik kijk naar de lucht als er een W verschijnt.

Ik zoek naar een Ginny, Harry, Hermione, Ron of Drew. Als ik terug naar binnen loop zie ik Drew staan kijken of die iemand zoekt.

'DREW!'

Ik ren op hem af. 'Geweldig was dat toch!?' Roep ik uit en kijk hem aan. 'Ja, geweldig.' Zegt die kort af en kijkt weer rond. 'Drew wat is er?' Vraag Ik.

Hij trekt me dan weg. 'Wat doe-' Hij doet ze hand over me mond. Hij haalt het dan weg en we lopen naar de common room.

'Waar zijn de rest?' Vraag ik. 'Sirius is in problemen, ze willen dat ik je hier hou als hun naar de ministerie gaan.'

'Waarom mag ik niet mee?' Vraag ik. 'Je pa kan er zijn.' Zegt die. 'En?' Vraag ik nogmaals. 'Kijk Riley, sommige dingen mogen sommige mensne niet zeggen oké.' Hij loopt naar ze dorm.

'DREW!' Roep ik boos naar boven. Ik ga op een sofa zitten. Lee Jordan komt dan binnen gelopen. 'Hey, Riley.' Zegt die. 'Ja, hallo.' Zeg in zonder hem aan te kijken, waarschijnlijk trekt die een raar gezicht en loopt dan naar boven.

Ik blijf dan zitten. Ik krijg dan een koud gevoel over me lichaam. Een koud gevoel. 'Riley?' Is het laatste wat ik hoor voor dat ik een flits zie.

Ik sta in een plek. Ik zie Luna, Ginny, Neville, Harry, Ron en Hermione. Leden van de orde staan er en death Eathers.

Ik zie een groen licht, wacht. Ik ren er naartoe en zie Sirius, ik krijg weer een koud gevoel. 'Riley.' Hoor ik iemand dan zeggen. Ik draai me om en zie me vader staan.

Ik zit weer in de common room. Drew zit voor me. 'Riley gaat het.' Zegt die. Hij pakt me handen vast en kijkt naar me armen. Er zitten sneetjes op. Ik voel tranen op me wangen.

'Sirius.'

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu