H22 De verplaatsing

728 12 1
                                    

Het is de zomervakantie ik zit nu al werken te piekeren of alles wel goed gaat met Draco, kan ook niet zomaar even langs.

'Riley, Andrew en Sarah zijn er!' Roept Molly vanaf de keuken.

Ik ren naar beneden als ik ze zie staan.

'DREW! SARAH!' Roep ik blij en omhels ze tegelijkertijd. 'Je haar.' Zegt Sarah dan. Ik heb me haar bruin geverfd, minder opvallend.

'Ik mag door niemand herkent worden.' Zeg ik. 'Harry is ook niet veilig.' Zeg ik 'Daarom gaan we hem morgen halen.' Andrew legt een hand op me schouder. Ik knik en glimlach naar hem en Sarah.

'Willen jullie misschien wat thee?' Vraagt Molly, ze knikken.

'Laten we maar naar de woonkamer gaan.' Zeg ik, ze volgen me mee naar de woonkamer we gaan op de bank zitten.

'Dus je gaat niet naar Hogwarts?' Vraagt Drew. 'Nee, er gaan Deatheaters zijn, Drew. Die nemen me gelijk mee naar Voldermort.' Zeg ik.

'Dat is waar.' Zegt die dan. Molly komt aan lopen met twee koppen thee en en pumkin juice. 'Ik dacht dat je daar wel trek in zou hebben na daar net.' Zegt ze. Ik knik.

Ze loopt weg, Drew en Sarah kijken me gelijk bezorgd aan. 'De Sluwe, niks ergs.' Zeg ik en doe me mouwen wat meer omlaag.

'Zo Adams, jij dacht ook een keer gezzelig langs te komen.' George komt de woonkamer in gelopen. 'Heb je niet wat anders te doen, Forge.' Zeg ik met een glimlach. 'Sorry, zussie. Hellaas niet.' Hij ploft naast me neer.

Dan komen Fred, Ginny, Ron, Bill en Fleur ook binnen gelopen.

We kijken met ze drieën elkaar aan en zuchten.

'Als pa thuis komt, komt Moody ook gelijk, Remus en Tonks ook. Kingsley en de rest ontmoeten we daar.' Zegt Bill. Ik kijk Drew aan.

'Ik wil ook mee.' Zegt Sarah dan. 'Gaat niet.' Zegt Drew. 'Je bent nog geen zeventien laat staan 16.' Zegt die beschermend over haar. 'Riley ook niet.' Zegt ze dan.

'Ander verhaal.' Zeg ik. 'Ze staat er niet meer in.' Zegt George. 'Hoe?' Vraagt die. 'Polly juice potions komen soms goed van pas.' Grijns ik.

'Alsof Molly dat toe staat.' Zegt Sarah dan. 'Geloof het of niet mam heeft het goed gekeurd.' Zegt Ginny tegen Sarah.

'Maar hoe kom je dan?' Zegt ze. 'De orde heeft zo zijn voor delen.' Zeg ik. 'En mam heeft niet alles over Riley te zeggen en nouja Riley heeft soms een nogal grote mond.' Zegt Ron. Ik schud lachend me hoofd.

'We zijn er!' Brult Maddy zijn stem door het huis.

Ik sta op. De rest doet het zelfde. Achter hem volgen Arthur, Remus en Tonks.

'Is iedereen er?' Vraagt Moody. We knikken allemaal die mee gaan.

De rest loopt naar buiten uk wacht op Drew hij neemt afscheid van Sarah. Ik sta naast Ginny. 'Wees veilig, alsjeblieft, Drew.' Zegt ze. 'Doe ik altijd toch.' Zegt die. Hij geeft haar een kus op haar voorhoofd en loopt dan naar me toe. Ik geef Ginny snel een knuffel en loop dan naar buiten en stap op me bezem.

We vliegen dan met ze alle richting Harry.

Aangekomen zie ik Hagrid, Hermione en Kingsley. En nog een klein mannetje die ik niet ken.

Hermione komt snel op me af en geeft me een knuffel. 'Je haar.' Zegt ze. 'Minder herkenbaar en aangezien ik de polly juice potion niet ga gebruiken omdat ik los ga moet het wel.' Zeg ik.

'Waarom ga je niet?' Vraagt ze. 'Drew gaat, hij wil niet dat Voldermort mij voor Harry ziet en me vermoord.' Zeg ik. 'Snap ik wel.' Zegt ze.

Hagrid loopt dan richting de deur. Hermione loopt snel er naartoe.

Snel lopen we naar binnen. 'Riley?' Zegt die verbaasd en geeft mr ene knuffel.

Ik sta achter in te wachten. Ik vind het best spannend, zou het goed gelukt zijn met me uit het systeem te halen. Harry heeft er ook nog een. Maar ik misschien ook nog. 'Riley, rustig maar.' Hoor ik Tonks dan zeggen.

Ze pakt me hand en knijpt er in. Ik glimlach. Ze wordt vast een goede moeder, ja ze worst moeder! Niet te geloven toch.

Voor het weet staan er acht Harry's voor me. 'Wow.' Zeg ik. 'Nu likrj we pas op elkaar he! Riley.' Zegt een stem van George dat uit een Harry lichaam komt.

'Zekker.' Lach ik.

~*-*~

We vliegen door de lucht. Drew vliegt naast me. Een wolk verschuift, DEATHEATERS! OVERAL!

Spreuken vliegen door de lucht, waar is Drew? DREW!

Hij vliegt rond en vuurt spreuken op deatheaters af. Ik doe het zelfde. Dan gebeurt iets.

Drew wordt geraakt, hij valt van ze bezem af. Ik vlieg er op af en pak ze hand. Hij is zwaar.

'Riley, laat los.' Zegt die. 'Nee!' Roep ik als ik onder tussen wegduik voor deatheaters en orde leden.

'Ga! Wees veilig. Het komt goed. Ik vind je wel.' Hij laat los en me grip verzwakt en hij valt. 'Ga!' Hoor ik hem nog roepen.

Ik versnel en vlieg richting de burrow, zonder Drew.

WAT MOET SARAH ZEGGEN!

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Where stories live. Discover now