H25 Onderduiken

667 11 0
                                    

Sarah en Drew zijn naar huis. 'Je gaat niet naar Hogwarts, Ginny!' Krijst Molly vanaf de woonkamer.

Ik laat me hoofd in me kussen vallen. 'Dus...' Ik kijk opzij. George zit op ze bed. 'Dussssss.' Zegt Fred als die binnen loopt.

Ik kijk naar me muur die vol hangt met foto's. Van mij en al me vrienden en een van mij en me moeder.

'Ik ga naar Hogwarts.' Zegt Ginny als ze de kamer in loopt.

'Andrew en Sarah gaan ook en Neville.' Zegt ze en komt aan me voeten einde zitten.

'Mam, had het zelfs over onderduiken en nu mag je naar Hogwarts. Vreemde tijden.' Zegt Fred. 'Zo heeft ze ieder geval wat te doen.' Zucht ik.

Molly komt dan naar boven gelopen. 'We gaan met ze alle in pakken.' Zegt ze als ze in de deuropening staat.

'We gaan bij tante Muriel onderduiken. Nadat Ginny op school is. Ze hebben je misschien toch herkend. We kunnen geen riscosnemen en misschien is Hogwarts veiliger voor Ginny.' Zegt ze.

'Morgen gaat Ginny, dus snel ik ga spullen halen met pap en dan brengt pap jullie drie al naar Muriel.' Zegt ze en wijst mij, Fred en George aan.

Ik sta op en begin met me hut koffer in te pakken. Ginny gaat naar haar kamer en gaat ook in pakken.

'Wacht, wat met jullie winkel dan?' Vraag ik. 'Die kan wel een tijdje dicht, mam laat ons daar nu ook niet heen gaan.' Zegt Fred.

Ik knik en ga veder. Ik hal al me foto's van de muur en stop ze in een envelop. Ik ga opzoek naar wat andere foto's en kom dan die tegen die pap me twee jaar geleden gaf.

Ik stop hem er ook in en pak dan mijn oude quiditch jumper, ja ik speelde quiditch van me tweede jaar tot me 5de jaar op school. Nou in me derde speelde we het natuurlijk niet echt en in me vierde ook niet vanwege die Umbitch. En vorig jaar heb ik het halve seizoen gespeeld.

'Neem je die mee? Die is toch veelste klein. Die kreeg je in je tweede jaar.' Zegt Fred als die het pakt. 'Wil je die van mij, die zat vast fijner.' Zegt die. 'Ja, hoor.' Zeg ik. Fred pakt de zijne en gooit hem naar me. Ik vang hem en pak hem in.

'Riley? Is dit van jou?' Ze komt binnen lopen met een Huffelpuf quiditch jumper. 'Die is van Cedric. Waar heb je die gevonden?' Zeg ik blij en pak hen uit haar handen. 'Hij lag in een doos met meer spullen van jou Ced volgens mij.' Zegt ze.

Ze loopt dan weg. Ik pak hem ook in. 'Jij en Cedric waren goede vrienden niet waar?' Vraagt Fred dan.

'Ja, hij zorgde voor me als of ik ze zusje was.' Zeg ik. 'Maar dat doen jullie ook, hij was een broer voor me is een broer voor me. Net zoals jij  George en Ron. Bill, Charlie en Perc ook wel maar jullie zijn toch net wat anders.' Lach ik.

'We zijn thuis!' Roept Molly. De deur gaat dicht. 'Zijn jullie klaar!? Fred? Riley?' Vraagt Molly dan. 'Ja!' Roepen We tegelijk.

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Where stories live. Discover now