H24 De bruiloft

709 11 1
                                    

Ik wordt wakker van een Fred die voor me bed neer geknield zit.

'Wat is er?' Vraag ik. 'Je wondjes zijn weer open zegt die als die me hand pakt. 'Uhg.' Zeg ik.

'Ik haal wel wat verband.' Hij loopt naar benenden. George is al weg.

'Kijk is aan.' Zegt die en doet het  verband om me arm heen. 'Blijf nog maar even liggen wij zetten wel alles op.

Na een tijdje wil toch opstaan. Ik sta op en pak me blauwe jurk. Ik doe hem aan. Ik ga in een spiegel staan. Me haar bruin is nog steeds raar om te zien. Ik kam het door en laat het over me schouders hangen.

Ik voel een koude rilling en sta dan op een plek. Geen idee waar. De minister staat voor me en wordt he raakt door de doodsvloek. Ik voel weer een koude rilling.

De wondjes hebben weer bebloed ze zijn door het verband heen. Ik doe.jet verband af gooit het weg en verzorg het met de spullen die ik kan vinden.

Ik loop dan naar beneden. Ik schrik als ik de minister zie staan en Ron, Harry en Hermione op de bank zie zitten.

'Mevrouw Travers wou net vragen of iemand u kon halen.' Zegt die. 'Dumbledore heeft u ook nog iets na gelaten. Aan Riley May Elena Travers laat ik mijn boek raare magie kunsten en krachten achter zo ze vele wijze dingen kan leren.' Hij overhandigd het. ' En mijn dagboek waar door ze licht in het duisternis kan zien.'

Nu overhandigt die een oud dagboek dat bij elkaar gebundeld is door leer.

'Dan ga ik maar, veel plezier met de bruiloft.' Zegt die en loopt weg. Ik sta nog steeds een beetje perplex. Hij was toch vernoord of was dit een visioen en niet ren waar ik echt bij ben op dat moment als hologram.

'We waren even bang dat die voor jou zou komen Riley, omdat je uit het systeem bent ofzo.' Zegt Ron. 'Ja.' Zeg ik en loop naar buiten.

Fred komt op me af. 'Waar is je verband.' Zegt die. 'Ik had net weer een visioen, daarom. Moest het weer schoon maken.' Zeg ik en kijk naar me armen waar de wondjes al weer langzaam verdwijnen.

'Wat heb je daar.' George komt nu ook bij ons met ze verband hoofd. 'Dit heb ik geerft van Dumbledore, Mummy.' Zeg ik lachend tegen George. Fred lacht ook mee.

'Nee maar, dit is een boek over rare kunsten en krachten in de magische wereld dus wat zou daar nou in staan. ' Zeg ik waardoor Fred en George tegelijk kniken.

'En dit Dagboek.' Zeg ik en hou dat op. 'Dumbledore had er bij geschreven moge ze licht in het duisternis vinden.' Zeg ik. 'Heeft dit niet een keer gezegd op school.' Zegt George dan. 'Klopt, wacht jij herinnerd iets dat een professor op school zei?'

'Niet zo gemeen, Riley.' Zegt George dan. 'Maar het is leeg dus, geen idee wat ik er me moet, in schrijven zelf of dat een of andere manier er een tekst uit moet verschijnen.'

'Riley, ruim dat snel op, de eerste gasten komen zo.' Zegt Molly enthousiast. Ze is zo blij dat Bill haat trouwen, ook al was ze eerst niet zo grote fan van Fleur.

'Komt goed.' Zeg ik en loop naar me kamer en berg het op.

~*-*~
Het is een geweldig feest. Ik dans met Fred, George, Drew en Sarah. Ik heb zelfs ergens ook nog even met Bill gedanst.

Als ik met Tonks sta valt er een blauw licht de tent binnen.

'De ministerie is gevallen. De minister van magie is dood.'

Het licht dooft en mensen schieten in paniek en verdwijnen.

De deatheaters vliegen naar binnen en op sommige plekken ontstaat brand. 'Drew! Sarah!' Roep ik als ik naar ze op zoek ga.

'Riley!' Hoor ik Sarah dan. Ik zie haar staan. Drew grijpt me beet en dan Sarah.

'We moeten helpen.' Zeg ik. 'Wat als je mee nemen..' Zegt Sarah. 'Ik red me wel.' Zeg ik en begin spreuken op deatheaters af te vuuren.

Voor ik het weet zijn de deatheaters weg en zijn Ron, Hermione en Harry weg.

Unforgettable Love~ Draco Malfoy(voltooid)Where stories live. Discover now