3. Letter

535 47 5
                                    

05.04.2019

Sevgili Taehyung;

Bugün klasik okula gitme partımızı yaptık ve klasik ayrılığımızı. Ben yine ders boyu seni düşünüp hayaller kurmaktan dersi dinleyememiştim ve öğretmenden güzel bir azar işitmiştim.

Bugün farklı olarak tenefüste yanına gelmek için çıktığımda yanında birkaç tane çocuk vardı.

Başta kavga etmek için yanına geldiğini düşünmüştüm çünkü kimse bizim yanımıza yaklaşmazdı, ya da biz yaklaştırmazdık bilmiyorum.

Fakat yanına geldiğimde onların kavga için gelmediklerini ve seninle, benim geldiğimi fark etmeyeceğin kadar derin sohbete daldığınızı fark ettim.

İlginç olan şeyse bana 2 ay arkadaş olmamızdan sonra gösterdiğin o eşsiz gülümsemeni onlara birkaç saat içinde göstermiştin.

Açıkcası bu kalbimi kırdı fakat sana belli etmedim. Hoş belli etsemde bunu anlayamayacak kadar aptalsın Taehyung.

Sana daha önce aptalın teki olduğunu söylemişmiydim Taehyung? Yeni tanıştığın arkadaşların beni yeni görmelerine rağmen anında sana aşık olduğumu anlamışlardı. Peki sen neden bunu anlayamıyorsun Taehyung?

Aptalın teki olmana rağmen hala seni seviyorum Taehyung. Bende aptalı seven bir aptaldım esasında. Aşık olduğum kişi beni arkadaşı olarak görmesine rağmen hala ona aşıktım ama daha önce de söylediğim gibi bu kalp benim sözlerimi dinlemiyor Taehyung.

Seni seviyorum aptalım. Kendine dikkat et olur mu?

                               Sevgiler, Park Jimin.

Letters ➳ VminWhere stories live. Discover now