16. Letter

454 43 0
                                    

09.05.2019

Sevgili Taehyung;

Seninle geçen bir hafta. Bu bir hafta o kadar güzel geçmişti ki anlatamam. Eskiden olduğumuz gibi çok yakındık Taehyung. Sürekli beraberdik ve çok eğleniyorduk. Eskiden tek farkı artık 3 kişiydik.

Sabahları beni evimden alıyor ve akşam geri getiriyordun. Çok mutluydum. Fakat bu mutluluğum uzun sürmedi.

Cho öğrenmişti Taehyung. Sana olan hislerimi öğrenmişti. Bana kızacağını düşünmüştüm. Benden nefret edeceğini ve kızıp bağıracağını. Hatta beni döveceğini bile düşünmüştüm ama o hiç tahmin etmediğim birşey yaptı. Başımı okşadı ve "Umarım mutlu olursun Jimin." dedi.

Sana Cho'nun çok iyi olduğunu söylemiştim Taehyung. O çok iyi ve anlayışlıydı. Ona defalarca kez teşekkür ettim Taehyung.

Beni anlayışla karşılaması yetmiyormuş gibi bana "Taehyung'un senden hoşlanmasını sağlamalıyız Jimin." demişti. Bunu nasıl yapacağımızı sorduğumda öncelikle dış görünüşümü azıcık değiştireceğini söylemişti. Heyecanlanmıştım Taehyung çünkü benden hoşlanacağın düşüncesi bile kalbimin çok hızlı atmasını sağlıyordu.

Seninle geçirdiğim 1 hafta boyunca bayılma veya burun kanaması olmamıştı. Sen bana iyi geliyordun TaeTae. Bugün sadece midem bulanmıştı. Sen kantinden birşey almaya gidice doğru dürüst yemek yiyemememden dolayı midem bulanmıştı. Cho beni hızla lavaboya götürdü ve arkama geçerek saçlarımın önüme gelmesini engelledi.

Kusmam bitince yüzümü yıkadım ve aynada kendime baktım. Yüzüm kireç gibiydi Taehyung. Hepsi hastalığımın suçuydu. Yemek yemek çok istiyordum ama yemek düşüncesi bile midemin bulanmasına neden oluyordu.

Daha sonra bahçeye gidip hiçbirşey olmamıştı gibi devam etmiştik.

Çıkışta Cho ile beraber kuaföre gitmiştik. Cho saçımı boyatacağımı söylediğinde mutluluktan ağlayabilirdim. Renkli saçlara hastaydım fakat hiçbir zaman cesaret edip saçlarımı boyatamamıştım.

Cho ile beraber saçlarımı pembe yapmıştık. Aynadan kendime baktığımda çok sevimli olduğumu fark ettim. Bunu beğeneceğine emindim Taehyung çünkü sen sevimli şeyleri seversin.

Cho ile üzerime güzel kıyafetler de ayarladığımızda çok heyecanlıydım. Acaba yarın beni görünce ne tepki vereceksin Taehyung? Umarım yeni saçımı beğenirsin Taehyung.

Seni seviyorum Taehyung. Sen benim neşe kaynağımsın. Yanımda olduğunda enerjiyle dolup taşıyorum. Umarım birgün sende beni seversin TaeTae'm. Evet TaeTae'm. Sen benim TaeTae'msin.

                                 Sevgiler, Park Jimin.

Letters ➳ VminWhere stories live. Discover now