13. Letter

453 47 2
                                    

27.04.2019

Selam Taehyung. Bugün çok ilginç bir gün oldu. Sana geçen gün benimle yüzleşmekten korktuğunu söylemiştim değil mi? Sanki bunu duymuşsun gibi bugün benimle konuştun Taehyung.

Yine arkadaşlarınla yanımıza gelmiştin. Arkadaşlarının amacını biliyorum. Cho'yu da benden çalmaya çalışıyorlardı. Cho onlara pas vermediğinden bozuluyorlardı ama pes etmiyorlardı. Ne diyebilirim ki, onlar şeytanın kopyalarıydılar.

Herneyse. Bugün yanıma gelmiştin. Daha doğrusu gelmiştiniz. Ben her zamanki gibi umursamadan defterime karalamalar yaparken kalın fakat hoş sesin kulağımı doldurmuştu.

"Günaydın."

Refleksle sana bakmıştım Taehyung. Bunu bana demediğini biliyordum fakat insanlık hali işte, üzerime alınmıştım. Şaşırtıcı bir şekilde gülümseyerek bana bakıyordun. Bir süre şaşkınca sana baktım. Hatta bu çok uzun sürmüş olmalı ki tek kaşını kaldırdın ve bana "Cevap vermeyecek misin Jimin?" dedin.

Beni takmamana o kadar alışmıştım ki hiçbirşey demeden önüme dönmüştüm. Aklımdan direkt 'Başka Jimin'e diyordur' diye geçirmiştim. Bozulmuş olmalıydın Taehyung çünkü istemeden de olsa seni görmezden gelmiştim.

Cho koluyla beni dürttüğünde gözlerimi defterimden çekip ona çevirdim. Cho bana " Sana söylüyor Jimin" demişti. Şaşkınca işaret parmağımla kendimi gösterip "Bana mı?" demiştim. Dediğim gibi Taehyung beni görmezden gelmene o kadar alışmıştım ki o sözleri bana söyleme olasılığın benim gözümde eksilerdeydi.

Sana dönerek şaşkınca "Ne söylemiştin ki?" dedim. O an gerçekten ne söylediğini unutmuştum. Son zamanlarda hafızam kötüleşmeye başlamıştı.

"Günaydın."

Tekrar ettiğinde gülümsedim ve "Günaydın." diyerek karşılık verdim. Sende bana gülümsediğinde uzun zaman sonra ilk defa bana öyle gülümsediğini fark ettim. Gülümsemeni hafızama kazıdım Taehyung. Bu gülümseme bana 40 yıl yeter.

Seni seviyorum TaeTae. Şu sıralar beni görmezden gelmiyorsun. Bunu Cho için yaptığını biliyorum ama yine de ümitlenmeden duramıyorum. Belki bir gün sen de beni seversin ha?

                               Sevgiler, Park Jimin.

Letters ➳ VminTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang