18. Letter

469 43 5
                                    

14.05.2019

Selam Taehyung. Bugün seninle ilgili bir olay yaşamadım ama yine de yazmak istedim.

Bugün hastanede 4. günüm. Doktor bana çok iyi bakıyor. Her sabah güzel bir kahvaltıyla başlıyorum güne. Gerçi bazen yiyemiyorum ama olsun.

Doktor bana tam saatinde ilacımı veriyor. Kısacası burada güzelce tedavi oluyorum. Bu tedaviler beni bazen yoruyor. Hatta bazen bayılıyorum. Bu normal. Bayılmaya alıştım diyebilirim. Cho sayesinde bayılmaları sağ sağlim anlatıyorum. Hiçbir hasarım olmuyor.

Senin bana o kağıtları attığın gün oluşan çizik hala kapanmadı. Hastalığımdan dolayı yaralarım yavaş iyileşiyor.

Ah kağıtlar demişken Cho onları almış. Bana neden böyle davrandığını anlıyorum Taehyung. Ah dur bir saniye, yazmaktan kolum ağrıdı. Kolumu dinlendirip geleceğim Taehyung.

Geldim. Biraz uzun sürdü ama olsun. Nerede kalmıştım? Heh kağıtlar. O kağıtlarda Cho ile ben vardım Taehyung. Kağıtlardaki görüntü kötü görünüyordu ama hepsi kamera açısı yüzünden. O görüntü 6 gün öncesine ait. Aslında herşey bir yanlış anlama.

Hatırlıyor musun sen kantine birşeyler almaya gitmiştin. Biz Cho ile kalmıştık. Daha sonra mide bulantım yüzünden lavaboya gidip kusmuştum. Orada Cho saçlarım önüme gelmesin diye saçlarımı tutuyordu. Birde rahatsız olmayayım diye arkamda duruyordu. Ortada hiçbir temas yoktu ama kamera görüntüsü yüzünden popom Cho ile temas ediyormuş gibi görünüyordu. Bu doğru değil Taehyung. Tabi sen buna inanmazsın.

Doktor bana hastalığımın iyiye gittiğini söyledi. Saçları da biraz biraz uzamaya başladı. Doktorun kel hali çok komik, keşke sende görebilsen.

Hastanede kaldığım bu 4 gün boyunca beni birkez bile ziyarete gelmedin Taehyung. Anlıyorum, benden nefret ediyorsun ama ben senin 6 yıllık arkadaşınım. En azından bir 'Geçmiş olsun' demen gerekirdi. Ama artık sorun etmiyorum. Sanırım sana karşı olan beklentilerim yavaş yavaş yok oluyor.

Biliyorum Taehyung, öldüğümde aramız kötü bir şekilde ayrılmış olacağız. Bunu düzeltmek için çabalamayacağım çünkü en azından benden nefret edersen beni özlemezsin değil mi? Canın yanmaz. Canının yanmasını istemiyorum.

Seni seviyorum Taehyung, her ne kadar benden nefret etsende.

                               Sevgiler, Park Jimin.

Letters ➳ VminWhere stories live. Discover now