15. Letter

457 45 9
                                    

02.05.2019

Sevgili Taehyung;

Bugün çok garip şeyler oldu. Neden olduğunu bilmediğim bir şekilde arkadaşlarınla aran açılmıştı. Büyük ihtimal kavga etmiştiniz.

Cho ile bahçede otururken sinirli sinirli yanımıza gelmiştin. Daha gelirken birşeyler olduğunu anlamıştım çünkü ben seni ufacık bir mimiğinin ne anlama geldiğini bilecek kadar çok seviyorum Taehyung.

"Oturabilir miyim?" dediğinde başımı yavaşça sallamakla yetindim. Yanımıza oturup bacağını sallamaya başladığında gerçekten çok sinirlendiğini anlamıştım. Sana 'Neyin var?' demedim çünkü anlatacağını sanmıyordum Taehyung.

"Hey iyi misin?"

Cho benim sormak istediğim ama cevap vermeyeceğinden korktuğum soruyu bir çırpıda soruvermişti. Gözlerini yerden çekip bize çevirdin ve gözlerin bir süre bizde gezindi.

"Arkadaşlarımla tartıştım." dediğinde ne kadar şaşırdığımı tahmin bile edemezsin. Belki de Cho sorduğu için yanıtlamıştın soruyu. Ben sorsaydım yine görmezden gelecektin. Ama yine de mutlu oldum Taehyung. Yanımızdaydın, bizimle konuşuyor ve bize birşeylerini paylaşıyordun.

"Ne oldu ki?"

Kendimi tutamadan soruvermiştim. İçimde hem korku hem de heyecan vardı. Bu eskisi gibi olabilmemiz için bir şans olabilir miydi?

"Bir çocuğu suçsuz yere dövdüler."

Dövdüler? Neden dövmüşlerdi ki? O çocukların birilerini dövdüğünü bilmiyordum Taehyung.

"Neden dövdüler?"

Cho kaşları çatılı bir şekilde tekrar sorduğunda merakla sana bakıyordum. Umarım o çocuklardan soğuyacak bir neden vardır Taehyung.

"Bu gerçekten sinir bozucu. Bir çocuğu sırf eşcinsel olduğu için dövdüler."

Şimdi bu dediğin şeyle nasıl ümitlenmeyeyim Taehyung? O zaman o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam. Ben seni homofobik sanarken öyle değilmişsin. Teşekkür ederim Taehyung, homofobik olmadığın için.

O gün öyle geçmişti. Sürekli yanımıza gelmiş ve bizimle konuşmuştun. Arkadaşlarından uzaklaşmıştın. Bu beni sevindirmişti Taehyung.

Sana bir kez daha aşık oldum TaeTae. Çok güzel bir kalbe sahip olduğun için sana bir kez daha aşık oldum. Seni hep seveceğim ve asla seni sevmekten vazgeçmeyeceğim TaeTae.

                                Sevgiler, Park Jimin.

Letters ➳ VminWhere stories live. Discover now