10. Bölüm

116 14 47
                                    

Herkes gülüp eğlenirken bir kişi tek başına etrafı izliyordu. Düşüncelerine o kadar dalmıştı ki, ona seslenen Granger'ın farkında değildi. Granger kendini belli etmek için omuzundan Lesley'i dürttü.

"Hey, iyi misin?"

Lesley gözlerini kalabalıktan çekip Granger'a döndü. "Evet iyiyim."

Bu sırada Kral Lancelot, Kraliçe'yi dans pistine doğru getirdi ve halkını vals için davet etti.

Granger ile beraber dansa kalkanları seyrettiler. Miya ve Alucard, Clint ve Layla, Hanabi ve Hanzo tabi bir de Gusion ve Guinevere dansa kalkmıştı.

Çok kısa bir süre de olsa Gusion ile göz göze gelseler de Gusion hemen gözlerini ondan ayırıp Guinevere ile konuşmaya devam etti.

Lesley ne hissedeceğini bilmiyordu. Gusion'a baktığında onu mutlu görmüştü. Guinevere ile mutlulardı.

"Dans başlamak üzere," Granger, Lesley'nin dikkatini çekti. "Bana eşlik eder misin?" Ve reverans yaparak elini uzattı.

Lesley bir anlığına düşündü ama ona uzanan eli geri itmek istemedi. Nazikçe elini uzattı ve ayağı kalktı. Beraber dans pistine doğru yürüdüler.

Hemen yanlarında Clint ve Layla vardı. Onların yanında ise Gusion ve Guinevere duruyordu. Bir kaç saniye içerisinde dans başladı ve herkes uyumlu şekilde hareket etti.

Çok az kişi oturuyordu. Kagura da onlardan biriydi. Gözleri dolu dolu arkadaşlarını izliyordu. Onların mutlu olması Kagura'nın da mutlu olması demekti lakin şu sıralar onu güldürebilecek bir şey yoktu. Aklını kurcalayan tek şey verdiği sözdü.

Söz verdiği için mi bu kadar gitmek istiyordu yoksa Hayabusa'yı mı özlemişti bilmiyordu ve bunu öğrenmesinin tek bir yolu vardı.

Eşler değişince Lesley Clint'e gitti. Eğer şimdi çıkmazsa sırada Gusion olduğunu biliyordu. Guinevere'e bakınca Lancelot'a gittiğini gördü. Layla ise Gusion ile dans ediyordu.

"Neden eş değiştiriliyorsa sanki." Clint sitem etse de, en azından sevdiği bir arkadaşı denk geldiği için mutluydu. Bu sitemi Lesley de içten içe ediyordu.

Granger'a baktığı zaman tanımadığı biriyle dans ettiğini gördü. Surat ifadesi o kadar donuktu ki Lesley kıkırdamadan edemedi.

Miya ise Estes ile dans ediyordu. Konuşup gülüyor ve mutlu gözüküyorlardı.

 Konuşup gülüyor ve mutlu gözüküyorlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Vakit geldi." diye uyardı Clint. "Elveda partnerim." ve tekrar eş değişme yaşandı.

"Hoş geldin." Gusion Lesley'i belinden sıkıca kavradı. "Hoş görünüyorsun." Lesley cevap vermek istemiyordu. Hatta bu iltifata gülmedi bile. "Küs müyüz?"

"Hayır, değiliz."

"Anlıyorum." Gusion kendini gergin hissetti. "Fazla kalmadı."

Lesley bir an durdu. "Neye fazla kalmadı?"

BÜYÜK DEĞİŞİM Where stories live. Discover now