22. Bölüm

82 11 24
                                    

Bilgilendirme; Mobile Legends'ta olmayan, tamamen hayal ürünü bir karakter katılmıştır.

İyi okumalar.

(İki yıl yedi ay sonra)

Kagura ve Guinevere'in son konuşmasından bu yana bir ay geçmişti. Kagura artık kendisine daha fazla zaman ayırdığı için ara sıra kütüphaneye gidiyor ve kitaplarla vakit öldürüyordu.

Günlerden bir gün yine kütüphanede, her zaman oturduğu masada oturup kitabını okurken karşısında da sürekli onu izleyen çocuk duruyordu. Şans mıdır bilinmez lakin Kagura ne zaman orada olsa çocukta bir yerlerden çıkıyordu. Bir süre sonra bu duruma alışan Kagura çocuğu görmezden gelmeyi başarabilmişti. Zaten bakıldığında Kagura gibi o da kendi halinde takılan biri olarak gözüküyordu.

Kagura artık eskisinden daha dinç hissediyordu ama yine de olan biteni unutamıyordu. Sık sık olmasa da arada bir aklına gelince gözünden bir kaç yaş damlıyor ve yanaklarını ıslatıyordu.

Bir kaç gün sonra Hanabi Kagura'yı dışarı çıkartmak istedi.

Bir kafeye geçtiklerinde yanlarında Hanzo ve Gusion'da vardı. Bolca sohbet ve bir kaç kahkaha sonrası Gusion konuştu.

"Ah, sonunda geldi." Ayağı kalktı ve birisine selam verdi. Kagura adamın arkası dönük olduğu için kimin geldiğini anlayamamıştı.

Aynı çocuk Gusion'ın yanındaki Hanzo ile de selamlaşıp sonra Kagura ve Hanabi'ye doğru döndü. İşte o sırada Kagura karşısında dikilenin kütüphanedeki adam olduğunu anlayınca şaşırdı. Yine de elini uzatıp selamlaşmıştı.

"Ben Victor Fall." diye kendini tanıtınca masadakiler de kendisini tanıttı.

"Hadi dostum, gel otur." diyen Gusion arkadaşı Victor için bir sandalye çekmişti.

Kagura yavaşça Hanabi'ye eğilip kulağına fısıldadı. "Tanıdıklar olacağımızı sanıyordum. Bu adam da nereden çıktı?"

Hanabi de arkadaşına aynı kısık ses tonuyla cevap verdi. "Yeniliklere açık ol biraz. Bir arkadaş daha edindin işte, kötü mü?"

Kagura cevap vermeden karşısına oturan Victor'u inceliyordu. Kütüphanede dikkat çekmemek için fazla bakamamıştı ama şimdi rahattı.

Victor Kagura'nın ona baktığını fark edince hafif bir şekilde gülümsedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Victor Kagura'nın ona baktığını fark edince hafif bir şekilde gülümsedi. Eskiden olsa Kagura utanıp gözlerini çekerdi ama artık utanç duygusu da diğer duyguları gibi körelmişti.

BÜYÜK DEĞİŞİM Where stories live. Discover now