Canlı Oyuncak

13.3K 477 188
                                    


UYARI: Deneyip denememek ve olası sonuçlara katlanmak kendi sorumluluğunuzdadır.

Efsaneye göre Yaşayan Oyuncak, korkunç bir oyun/ritueldir. Denemeye karar verirseniz öncesinde her ihtimale karşı temkinli olmanız gerekmektedir. Oyunu oynayabilmek için aşağıdaki araç gereçleri tedarik etmeniz gerekmektedir. Oyunu tek başınıza oynamalısınız. Eğer izlemek amacıyla etrafınızda birileri varsa oyun başlamaz.

İki boy aynası
Oyuncak bir bebek
Mum
Yedek bir oyuncak
Bir saç teliniz
Beş kaşık tuz
Gece yarısına kadar bekleyin. İki boy aynasını birbirine bakacak şekilde yerleştirin. Ortasına #2'de yazan asıl oyuncak bebeği ve mumu koyun. Mumu yakın. Oyuncağa önce 5 kere "buraya senin için yeni bir beden bırakıyorum" diyin, sonra yine 5 kere "hadi oynayalım" diyin. Ortamda farkı bir şeyler hissedip endişelenmeye başlayacaksınız. Tuzu yanınıza alıp oyuncak bebeğe 5 kere "hadi beni bul, bulursan hayatımı sana vereceğim" diyin. Odanın içine, dışarıdan ışık gelmesini tamamen engelleyin, sırtınız bulunduğunuz odanın kapısına dönük olacak şekilde bağdaş kurup oturun. Yanınıza aldığınız tuzun birazını üzerinize dökün ve oyuncak bebeğin size doğru hareketlenmesini bekleyin. Bulunduğunuz oda küçükse, yeterince gizlenemiyorsanız odadan çıkabilir, dolaplara saklanabilirsiniz. Eğer saklandıysanız hiçbir şekilde konuşmayın, ses çıkartmayın. Yedek oyuncak ve saç teliniz bu aşamada işinize yarayabilir. Söylenene göre eğer saç telinizi yedek oyuncağa yerleştirip, evin bir yerine bırakırsanız, sizi arayan oyuncağın dikkatini, ilgisini çekiyor. Oyuncak ona yöneliyor ve siz de rahatça saklanabiliyorsunz. Oyun süresince tuzu yanınızdan hiç ayırmayın.

Oyunu bitirmek istediğiniz zaman mumun yandığı odaya geri dönüp, mumun önüne geçip 5 kere "kaybettin. oyun bitti" deyip mumu üfleyerek söndürün. Sonra tekrar elinizdeki tuzdan üzerinize biraz dökün. Evin içinde gezerek oyuncak bebeği bulun ve onun üzerine de tuzdan biraz dökün.

Oyunu bitirmeden normal hayatınıza dönmeyin, evi terk etmeyin. Bu şartlar altında oyuncak bebek sizi aramaya devam edecektir. En önemlisi oyunu kurallarına uygun bir şekilde ve güneş doğana kadar bitirmeniz gerekiyor. Aksi taktirde hava aydınlandıktan sonra oyuncağın içine giren ruh bebeği terk edemiyor ve içinde kalıyor.

                                                                      KORKMUŞ KALIN *-*

Şehir EfsaneleriOnde histórias criam vida. Descubra agora