The Midnight Man

11.6K 407 125
                                    


UYARI: Deneyip denememek ve olası sonuçlara katlanmak kendi sorumluluğunuzdadır.

Efsaneye göre bu rituel, uzun zaman önce Pagan inanışında kurallara karşı gelenleri cezalandırmak için uygulanırdı. Anlatılana göre aşağıda yazılı talimatları takip ederek The Midnight Man'i davet etmeye çalışabilirsiniz.

İhtiyacınız olan eşyalar : kağıt, kalem, iğne, mum, kibrit kutusu ve tuz.
Bütün ışıkları kapatın,
Mumu yakın,
Adınızı ve soyadınızı kağıda yazın,
İğneyi parmağınıza bastırıp kağıda bir damla kan damlatın ve kağıda emilmesini bekleyin,
Bu kağıdı bulunduğunuz ortamdaki kapının önüne, yere koyun,
Kapıyı saniye başına 1 tık gelecek şekilde 22 kez tıklatın. 22. tıklatışınız gece saat tam 00.00'a denk gelmeli. Yani bu şekilde saat 23.39'da tıklamaya başlamanız gerekiyor.
Kapıyı açın, mumu üfleyip söndürün ve tekrar kapıyı kapatın.
Bu aşamada Midnight Man'i davet etmiş oluyorsunuz. Mumu çabucak tekrar yakın.
Olay tam olarak burada başlıyor. Amacınız Midnight Man'den kendinizi korumak. Evin içinde sürekli yer değiştirerek ondan kaçabilirsiniz. Size yakın olup olmadığını anlamak için de mumun alevini kontrol edebilirsiniz. Midnight Man size yaklaşırsa mumun alevi zayıflıyor, çok kısık sesli fısıldamalar duyuyorsunuz ve birden tam önünüzde belirebiliyor.

Mumu 10 saniye içinde tekrar yakmalısınız. Eğer yakamazsanız, hali hazırda yanınıza aldığınız tuzu, bir çember oluşturacak şekilde yere döküp gece 12.01'den 3.33'e kadar o çemberin içinde bekleyin. Bu şekilde Midnight Man'in size eziyet etmesinden, hatta belki de öldürmesinden korunmuş oluyorsunuz.

Şehir EfsaneleriWhere stories live. Discover now