Πρόσεχε!

5.1K 277 4
                                    


Antonio's POV

Μόλις μπαίνουμε μέσα στο σπίτι, την αφήνω πάνω στον καναπέ και ξαφνικά εκείνη με αρπάζει από τα πετά του παλτού μου και με τραβάει πάνω της
(μην φεύγεις)
Με ικετεύει ενώ το μέτωπο της ζαρώνει και νιώθω ένα δυνατό σφίξιμο στο στομάχι μου
(μην ανησυχείς, δεν φεύγω)
Μουρμουρίζω ενώ προσπαθώ να της βγάλω το δερμάτινο μπουφάν της αλλά ξαφνικά αρχίζει να γελάει
(γιατί γελάς;)
(επειδή είσαι ένας μεγάλος ψεύτης)
Μουρμουρίζει ενώ σουφρώνει τα χείλη της. Υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούσα χαριτωμένη αυτή την εικόνα αλλά τώρα... Το μόνο που μου δημιουργεί... Είναι ντροπή και θυμό για τον εαυτό μου
(είπες ότι δεν θα με αφήσεις και... Εσύ πηγές με εκείνην. Άκουσες τον κρυόκωλο τον πατέρα σου και με παράτησες για να είσαι με την άλλη)
Μου έρχεται να γελάσω καθώς ακούω τον χαρακτηρισμό που έχει δώσει για τον πατέρα μου... Αυτή η γυναίκα είναι απίστευτη
(εγώ δεν είμαι κρυόκωλος;)
Ρωτάω με πειραχτηκό τόνο ενώ προσπαθώ να της βγάλω τα τακούνια και έπειτα την μπλούζα της
(φυσικά και είσαι)
Αποκρίνεται και αρχίζουμε να γελάμε μαζί. Μόλις μένει με τα εσώρουχα, την σηκώνω στην αγκαλιά μου και την μετακινώ στο δωμάτιο μας.

Μόλις μπαίνουμε μέσα, την αφήνω πάνω στο κρεβάτι και ξαφνικά, τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου και φέρνει τα χείλη της κοντά στα δικά μου
(Victoria, τι κ...)
(έχεις όμορφα μάτια... Λαμπερά. Αλλά όσες φορές και αν τα κοίταξω... Δεν θα μου πουν ποτέ τα μυστικά που κρύβεις μέσα σου)
Γαμώτο! Αισθάνομαι λες και είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο για αυτήν... Πως στο διάολο τα έχω κάνει έτσι ρε γαμώτο
(είναι αργά, πρέπει να κοιμηθείς)
Μουρμουρίζω και ξαφνικά τα χείλη της ενώνονται με τα δικά μου, κάνοντας με να σαστίσω εντελώς... Να πάρει, νιώθω λες και τα χείλη της ειναι το ναρκωτικό μου. Τα χέρια της ανεβαίνουν στα κλεφτά και μπλέκονται ανάμεσα στα μαλλιά μου, τραβώντας απαλά τις τούφες μου... Μου αρέσει όταν το κάνει αυτό. Την φιλάω απαλά, με ευλάβεια και προσοχή, λες και είναι κάτι εύθραυστο για εμένα... Νομίζω πως... Είμαι ερωτευμένος με αυτή την κοπέλα. Όταν τραβιόμαστε, δεν μας έχει μείνει ανάσα, τα μάτια της έχουν σκοτεινιάσει και τα χείλη της είναι μισάνοιχτα καθώς προσπαθεί να πάρει βαθιές ανάσες... Είναι τόσο αγγελικά όμορφη
(σ'αγαπάω)
Ψιθυρίζει και τα μάτια μου γουρλώνουν από το σοκ... Άκουσα καλά; μήπως έχω παραισθήσεις; Εκείνη με κοιτάζει με τρυφερό ύφος ενώ παράλληλα περνάει τα ακροδάχτυλα της από το σαγόνι μου
(μπορεί να μην σου το πω ποτέ νηφάλια... Αλλά θέλω να το ξέρεις. Σ'αγαπάω Antonio, ακόμη και αν εσύ είσαι ένας βλάκας που θέλει να παίξει μαζί μου, ακόμη και αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τους γονείς σου σαν άντρας... Εγώ σ'αγαπάω και το ηλίθιο είναι ότι δεν ξέρω γιατί...)
Λέει ενώ γελάει νευρικά και ξαφνικά, παρακολουθώ ένα και μοναδικό δάκρυ να ξεφεύγει από το μάτι της και να κυλά στο δέρμα της... Ω Victoria!
(χαίρομαι που μου το είπες)
Μουρμουρίζω και βλέπω και άλλα δάκρυα να κυλούν στα μάγουλα της... Victoria... Γλυκιά μου Victoria
(αλήθεια;)
Ρωτάει, φανερά δύσπιστη και εγώ σκύβω για να αφήσω ένα απαλό φιλί στα υπέροχα χείλη της
(εσύ μ'αγαπάς καθόλου;)
Με ρωτάει και νιώθω την καρδιά μου να σφίγγεται... Μακάρι να ήξερα Victoria
(ότι και αν σου πω... Ξέρω πως δεν θα με πιστέψεις, επειδή αργότερα θα μάθεις την αλήθεια και... Εγώ...)
Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να της πω και τι όχι... Νιώθω τόσο βλάκας αυτή την στιγμή. Κανονικά θα έπρεπε να την είχα αφήσει στην ησυχία της αλλά όχι, ήθελα να την πατήσω και πολύ καλά έπαθα όμως τώρα... Τώρα που έχω αληθινά αισθήματα για αυτήν... Τώρα που ξέρω πως την θέλω... Τώρα είναι που την χάνω, γαμώτο μου!
(κοιμήσου μικρέ μου άγγελε)
Ψελλίζω καθώς σκύβω και αρχίζω να την φιλάω σε όλο το πρόσωπο, εκείνη χαμογελάει γλυκά λες και δεν έχει συμβεί τίποτα το κακό μεταξύ μας και αυτό είναι μια παρηγοριά για την πονεμένη μου ψυχή
(θα με πάρεις αγκαλιά;)
Ρωτάει και αυτόματα περνάω το χέρι μου γύρω από το μικρό της σώμα και την τραβάω να ξαπλώσει επάνω στο στήθος μου
(κοιμήσου τώρα και αύριο... Όλα θα είναι καλύτερα)
Ψιθυρίζω κοντά στο αυτί της ενώ παράλληλα περνάω τα ακροδάχτυλα μου ανάμεσα από τα μεταξένια μαλλιά της. Δεν το πιστεύω... Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια νιώθω τον εαυτό μου να σπάει και πραγματικά... Θέλω να κλάψω. Θέλω να κλάψω όπως τα μικρά παιδιά, θέλω να τα διαλύσω όλα, να ουρλιάξω από τον πόνο και τον θυμό που με κυριεύουν αυτή την στιγμή... Ξέρω πως αύριο θα επιστρέψουμε στην μιζέρια μας. Ξέρω πως αυτό που ζω τώρα μαζί της είναι απλώς ένα όνειρο. Σε λίγο θα ξυπνήσω και απλά... Εκείνη δεν θα είναι εδώ, επειδή θα θυμηθεί τα όσα της είπα και φυσικά το μίσος της θα επιστρέψει. Όμως εγώ θα θυμάμαι πάντα ότι αυτό το βράδυ... Αυτή η γυναίκα... Παραδέχτηκε ότι με αγαπάει, ακόμη και αν δεν το ξανά ακούσω.


Ανοίγω τα μάτια μου αργά καθώς το πρωινό φως του ήλιου, χτυπάει τα μάτια μου... Πότε ξημέρωσε; Ανακάθομαι και τρίβω τα μάτια μου ώστε να βλέπω καλύτερα. Έπειτα κοιτάζω τριγύρω αλλά η Victoria δεν είναι στο κρεβάτι. Έφυγε! Φυσικά και έφυγε. Σιγά μην καθόταν δίπλα μου, ειδικά μετά τα χθεσινά που... Δεν έχω ιδέα κιόλας αν τα θυμάται. Απλώνω το χέρι προς την μεριά της και εκπλήσσομαι καθώς βλέπω ότι πάνω στο μαξιλάρι της υπάρχει ένα γράμμα... Γράμμα! Τι σημαίνει αυτό; Αμέσως το ανοίγω και αρχίζω να διαβάζω προσεκτικά.

"να ξέρεις ότι έφυγα από το σπίτι, γυρίζω στους δικούς μου και θα προσπαθήσω να ακυρώσω την συμφωνία μας. Εάν σου είπα κάτι παραπάνω εχθές, θέλω να με συγχωρέσεις και συγγνώμη που έπρεπε να έρθεις για να με μαζέψεις από το μπαρ. Δεν θέλω να με βρεις, δεν θέλω να σου μιλήσω, άλλωστε πιστεύω πως είναι ανόφελο πλέον. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος στην συνέχεια της ζωής σου... Victoria"

Έφυγε! Μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε και μάλιστα θέλει να ακυρώσει και την συμφωνία... Αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον πατέρα μου. Αμέσως πετάγομαι από το κρεβάτι και ανοίγω την ντουλάπα της για να διαπιστώσω ότι είναι άδεια... Δεν το πιστεύω αυτό. Χωρίς να το καταλάβω, πέφτω στα γόνατα και αφήνω μια μεγάλη ανάσα να ξεφύγει από μέσα μου. Αυτό ήταν Antonio... Όλα τελείωσαν. Είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας μου θα με κατζαδιάσει για όλο αυτό αλλά... Δεν πρόκειται να γίνω το υπάκουω κουτάβι που ήμουν πάντα. Αυτή η ιστορία με δίδαξε πολλά... Καιρός να τα δείξω και στην πράξη.



Λοιπόννννν έχω να ανακοινώσω πως έμειναν πολύ λίγα κεφάλαια μέχρι το τέλος

Ερωτευμένη από λάθοςWhere stories live. Discover now