Bölüm - 5

138K 4.3K 1.7K
                                    


Benim için buraya " ❤️" simgemizi bırakabilir misiniz ?

Bu fotoğrafıda buraya koymamın sebebi, en sevdiğiniz şarkı sözlerini satır arası yorum kısmına yazmanız.

- İYİ OKUMALAR BALLAR

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- İYİ OKUMALAR BALLAR. -

Yatağımın üzerinde duran telefonu elime alıp saate baktığımda, yataktan kalkıp banyoma geçmiş ve hemen ihtiyaçlarımı karşılayıp dolabımın başına dikilmiştim.

Yanaklarımı şişirip, gözlerimi dolapta gezdirmeye başladığımda, hemen elime ilk geçen parçaları alıp üzerimi giyinmiş ve saçlarımı dalgalandırıp omuzlarımdan aşağı salmıştım.

Makyaj masamın önüne geçip, sandalyeye oturduğumda hemen takılarımı takıp, yüzüme çok hafif bir makyaj yapmış, siyah topuklu botlarımı da ayağıma geçirmiştim.

Aynada son kez kendime bakıp siyah deri ceketimi üzerime geçirmiş ve çantamı da elime alarak evden çıkmıştım.

Boğazlarımda maalesef ki keskin bir acı, başımda da dayanılmayacak derecede bir ağrı olduğu için kendimi iyi hissetmiyordum ve bu da ister istemez modumu düşürüyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Boğazlarımda maalesef ki keskin bir acı, başımda da dayanılmayacak derecede bir ağrı olduğu için kendimi iyi hissetmiyordum ve bu da ister istemez modumu düşürüyordu.

Sıkıntıyla oflayıp, hızlı adımlarla taksi durağına vardığımda, hemen bir taksiye binmiş, Behram Bey'in evinin adresini şoföre vererek gözlerimi yorgunlukla yummuştum.

Yarım saatin ardından taksinin durmasıyla gözlerimi aralamış ve ücreti ödeyerek arabadan inmiştim.

" Hoşgeldiniz Bade Hanım." Büyük demir kapının önünde duran siyah takım elbisesinin içerisinde ki Mahir beni güzel bir şekilde karşılamış ve içeriye buyur etmişti.

Bahçeye adımımı attığım an gözlerimin gördüğü yabancı adamlar kaşlarımı çatmama sebep olmuştu.

Dün bu kadar adam yoktu sanki bu bahçede.

Adımları mı hızlandırıp benim için açılan büyük evin kapısından içeri girdiğimde yardımcı kadın benimle birlikte büyük salona kadar gelmişti.

ME'VA / Kuğunun Ağıtı (askıya alındı.) Where stories live. Discover now