Bölüm -15

85.6K 3.7K 2.2K
                                    

Herkes buraya çiftimiz için " ❤️ " bırakabilir mi ?

Sevdiğiniz şarkı sözlerini unutmuyoruz lütfen.

İnstagram: afroditt03
İnstagram: badealazar
İnstagram: sudoppx

İnstagram: afroditt03 İnstagram: badealazarİnstagram: sudoppx

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- İYİ OKUMALAR -

Behram KARAZADE

Gözlerim camın ardında ki yatakta hareketsiz bir şekilde yatan kadının yüzünde durgunlukla dolanıyor ve sakin olmak için kendimi oldukça zorluyordum.

Bade'nin durumu ameliyattan çıktığından beri aynıydı ve bu durum beni oldukça yıpratıyordu.

Kırk saattir sesini duymuyordum.

Zihnim, güzel sesini duymak istiyordu.

" Behram, " Daldığım düşüncelerin arasından sıyrılıp yanıma gelen Asaf'a doğru baktığımda, elini omzuma koyup
" Gel kardeşim biraz konuşalım." diyerek sandalyeye oturmuştu.

Derin bir nefes alıp son kez Bade'ye bakmış ve hemen ardından Asaf'ın yanına oturmuştum.

Asaf elleriyle sakallarını sıvazlamış ve sıkıntılı bir nefes almıştı. " Evin içinde ki kameraların şifrelerini değiştirmişler ama merak etme şifreyi kırıp kamera kayıtlarına ulaştık." Ellerimi yumruk haline getirip, bacaklarımın üzerine koyduğumda, dudaklarımı hafifçe yalamış ve " Devam et." demiştim.

" Poyraz'ın odası yüksek güvenlikle korunuyor ve biliyorsun ki odasında da kamera var. Poyraz yatakta oturur vaziyette oyuncaklarıyla oynarken, içeri kumandalı bir araba giriyor ve Rauf, Poyraz'ı kendine çekmeyi başarıyor. " Asaf cebinden çıkardığı telefonunu bana uzattığında, ekranda ki oynat tuşuna basmış ve dikkatlice videoyu izlemeye başlamıştım.

Poyraz kumandalı arabanın arkasından koştura koştura gidiyor ve arka çıkışın merdivenlerinin başından bir adam onun elini tutarak arabaya bindiriyordu.

Bu görüntü karşısında kaşlarımı çattığımda adamların, Poyraz'ı kandırdığını anlamış ve sinirle gözlerimi yumup geri açmıştım.

" Kamera odasında baygın şekilde iki tane adamımız bulunmuş ve o iki adam dışında ki tüm korumalar bayıltılarak, bahçede ki kulübe eve taşınılmış. " Asaf cümlelerine kısa bir ara vermiş ve tekrardan devam etmişti. " Otoparkta ise Bade'yi vuran adam Rauf. Siz otoparka vardığınız gibi alt geçitlerinden birini kullanarak kaçmış."

Elimde ki telefonu Asaf'a verdiğimde, kollarımı dizlerime dayamış ve başımı ellerimin arasına alıp, dudaklarımın arasından sıkıntılı bir nefes çıkmıştı.

ME'VA / Kuğunun Ağıtı (askıya alındı.) Where stories live. Discover now