Ben geldim / Alıntı ❤️

28.5K 1K 157
                                    


O kadar özlemişim ki burayı...

Size iyi haberlerle geldim aslında her şey kesinleşmeden söylemeyecektim ama kitabı soran onca okuyucu artık görmemezlikten gelemezdim. Ben çok uzun bir süredir yoktum buralarda. Peki ne yaptım o dönemde?

ME'VA hikayesini bir kitap haline getirmek için uğraştım. Gecem gündüzüm karıştı, kendimden öncelik kattım ve öyle böyle derken finale world dosyamda sadece beş bölüm kaldı. Sizin okumadığınız neredeyse on beş bölümden bahsediyorum.

Peki bundan sonra ne olacak? Konuştuğum yayınevleri var ama şu an hiçbir şey kesin değil aşklarım. Eğer hikayemin incelenmesi çok fazla uzun sürerse ( ki hiç sanmıyorum ) yazdığım bölümlerin hepsini sizinle tek bir gecede paylaşacak ve hikayemizi sonlandıracağız el ele.

Profilime ait panomda duyurular, hikayeden alıntılar paylaşmaya devam edeceğim haberiniz olsun 🌸

Buraya Behram ve Bade'den bir alıntı bırakıyorum sizlere... Çok ama çok yakında görüşmek üzere. 🦋

• ALINTI

Elimin altında ki  kasılan bedenini hissettiğim an aramızda ki yok denilebilecek gibi olan mesafeyi yanağına kondurduğum küçük buseyle tamamen kapatmıştım. "Sıkma kendini, atma içine. Söz veriyorum sabaha unuturum ben tüm duyduklarımı, söz veriyorum gördüğüm çocuğa karşı kapatırım tekrardan gözlerimi." Alnımı alnına yaslamış, kollarımı boynuna sarmıştım.

"Buraya gel." Belimde sıkı sıkıya duran ellerinden birini enseme çıkartan Behram dudaklarını dudaklarıma öyle bir kapatmıştı ki saniyeler önce akan tek damla yaşım bir ırmağa dönüşmüştü adeta.

Acısına ağlıyordum. Ben Behram'ın çocukluğuna ağlıyordum.

Ben kaderimize ağlıyordum.

"Ağlama," Dudaklarımın üzerine bastırdığı dudaklarını geri çekerek tekrardan konuşmuştu fısıldayarak. "sinirim bozuluyor sen ağladıkça, ağlama Gül güzeli. Sana anlattıklarım yüzünden akıtıyorsan yaşlarını söküp atacağım şimdi şu lanet olası dilimi." Hızlıca sallamıştım başımı iki yana doğru ve zorda olsa kondurmuştum dudaklarımın üzerine küçük bir tebessüm.

"Tamam ağlamıyorum, devam et lütfen." Parmak uçlarıyla siliyordu gözlerimden akan yaşlardan dolayı ıslanan yanaklarımı Behram. Gözlerime bakmıyordu artık. Yüzümün her bir tarafında dolaşan gözleri gözlerime uğramıyordu artık.

ME'VA / Kuğunun Ağıtı (askıya alındı.) Where stories live. Discover now