Capitolul 24

1.2K 71 12
                                    

    "Nu credeam că voi ajunge să scriu aceste rânduri prea curând, îmi pare rău că nu ți-am spus mai devreme, mi-a fost enorm de greu să o fac

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

"Nu credeam că voi ajunge să scriu aceste rânduri prea curând, îmi pare rău că nu ți-am spus mai devreme, mi-a fost enorm de greu să o fac.
Probabil nu am fost cel mai bun iubit din lume, te-am pus în pericol de multe ori, dar am încercat mereu să te fac fericit, încă de când te-am întâlnit, am făcut totul pentru tine. Era-i doar un puști, îți amintești? Un puști încăpățânat care credea că le știe pe toate, dar nu știai nimic. Era-i un încăpățânat, detestai să respecți ordinele. Erai așa, fiindcă nu aveai pe nimeni lângă tine, nu îți păsa de ziua de mâine, pentru că nu avea-i nimic de pierdut. Asta până să mă întâlnești pe mine, nu știu dacă a fost dragoste la prima pvedere, însă pentru mine a fost. La început mi se părea o joacă de copii, și aveam de gând să o termin. Dar în ziua următoare te-ai prezentat la universitate ca fiind noul elev, atunci ceva s-a aprins în mine, mă îndrăgostisem de noul elev.
În scurt timp am început să ieșim împreună, a început să fie ceva serios, ceva oficial, nu o mai consideram o joacă de copii. Mă asiguram să ai o viață perfectă din toate punctele de vedere, vacanțe exotice, cadouri scumpe, mâncăruri alese, aveai totul, inclusiv pe mine. Însă nu astea te făceau fericit, preferai să ne petrecem nopțile pe cel mai înalt deal al orașului, cu două sticle de vin cumpărate de la magazinul din colț și multă pizza, făcând glume proaste. Era-i atât de fericit, și adoram să îți văd acel zâmbet de copil, te iubeam Melek, iar notele tale erau din ce în ce mai bune, erai printre primii, și eram mândru de tine.
Curând vei fi independent, nu vei mai avea nevoie de mine, și vei realiza asta chiar dacă va fi greu, îți vei îndeplini orice vis. Voiai să îți deschizi cea mai mare gelaterie din lume, sau fabrici întregi de dulciuri, te-ai gândit tu la multe, mereu ai fost un copil visător, dar acum îți vei putea îndeplini orice vis. Știu că banii nu aduc fericirea, dar cel puțin te vor face să treci peste acest eveniment, oriunde voi fi, vei avea mereu susținerea mea, în tot ceea ce vei face.Te-am învățat tot ce știu, ești un băiat puternic puiule.
Acum ești în ultimul an, trebuie să dai tot ce poți pentru a absolvi, ști că asta m-ar face fericit. Și nu uita niciodată că,Te iubesc Melek!

Cu dragoste și regret, al tău Leon! "


Am luat o gură mare de aer mototolind acea hârtie. Am aruncat-o în cel mai îndepărtat colț al camerei, trântindu-mă pe canapea. Am simțit cum ochii mi se umezesc, iar zeci de lacrimi își fac apariția. De ce mi se întâmpla asta mie? Totul părea atât de perfect...
Am privit în jurul meu, pe masa din cristal se aflau sticle goale de Glenfiddich și Hennessy, băuturile lui preferate, pe care le consumasem alături de el în urmă cu două zile, liniuțe de cocaină, jointuri, prezervative și alte prostii. Totul rămăsese neatins, în urmă cu două zile blestemate, el era aici lângă mine, spunându-mi că mă iubește!
Cel mai dureros lucru era să spui unei persoane că o iubești, ca mai apoi să o părăsești. Durea atât de tare, simțeam cum mi se strânge inima de durere, îl voiam înapoi, voiam măcar să dau timpul înapoi cu o săptămănâ, să petrec din nou acele ultime zile alături de el, îl iubeam atât de mult!
Am oftat lăsându-mă pe spate, am închis ochii încercând să mă calmez, însă era în zadar, mi-aș fi dorit să nu îi mai deschid, probabil așa, aș fi ajuns lângă el, și am fi fost din nou fericiți.
Telefonul începu să-mi vibreze în buzunar, un mârâit îmi scăpă printre buze, și fără să mă uit la număr, am răspuns:

𝒞𝑜𝑜𝓀𝒾𝑒 𝐵𝑜𝓎 (𝒷𝑜𝓎𝓍𝒷𝑜𝓎)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum