Danger

8.2K 443 4
                                    

De trei zile primesc zilnic scrisori de la necunoscutul James . Scrisorile sunt ata de profunde , sincere si romantice . Vreau sa stiu cine e acest James . Nu vreau dar...am inceput sa ma indragostesc de James , sunt indragostita de un necunoscut .

Azi ma mut intr-un apartament din centrul orasului . Sunt mandra de mine ca ma mut pe propria munca si pe puterea mea . Mi-am facut bagajele si astept sa ajunga Andrew acasa ca sa fie toti sa imi iau larevedere de la ei 

-- Dupa 20 de minute --

Cobor jos iar Andrew ma ajuta cu bagajele , le urca in taxiul care asteapta in fata casei . Ii asez pe Kevin , Andrew si Ana pe canapeaua din sufragerie si iau o gura mare de aer 

- Pai...

- Nu pleca ! spune Ana si se ridica si ma imbratiseaza strans 

In timp ce o imbratisam pe Ana m-am uitat cu coada ochiului la Kevin care se juca pe telefon . Pe bune ?! 

- O sa fiu bine , daca vreti usa mea va este mereu deschis si o sa comunic cu voi mereu mai putin... ma opresc si il imbratisez pe Andrew . 

Kevin se ridica agale si se uita la mine putin distrat si cu un zambet clar fortat . Dau mana cu el si ma uit adanc in ochii lui 

- Sa ai o viata frumoasa , te vreau fericit . spun eu si ii strang mana 

- bafta . Sa gasesti pe cineva care sa te faca fericita . spune el si se tranteste pe canapea si isi continua jocul pe telefon 

- Asa o sa fac . spun eu si ,merg in taxi .

O mai imbratisez pe Ana si intra in casa . Raman cu Andrew singura in fata masinii

- Imi pare rau . spune el si ma ia de maini

- De ce ? Ca fratele tau e asa cum e ? Nu e vina ta . E clar ca nu ii pasa dar nu am ce face 

- Sa ma suni , nu ma uita . spune Andrew si se uita la mine sincer

- Nu as putea . spun eu si il sarut pe obraz . 

cand sa intru  in masina Andrew ma trage si ma saruta fin pe buze . E ca un sarut de copii de clasa intai dar e un sarut . ma urc in masina si ii fac cu mana . A fost un sarut de prieteni , totusi a fost candva ceva intre noi dar nu ceva foarte sincer . inca ma gadesc cat de mult m-a durut sa imi iau larevedere de la Kevin care nu parea de loc interesat de plecarea mea . Cine e acest Kevin ? Nu il cunosc . 

Ajung la apartament . Stau in chirie dar e minunat aici . Doau camere , baie , bucatarie , dressing , tot ce si-ar putea dori cineva . Imi despachetez lucrurile si merg la cumparaturi sa iau ce mai am nevoie . Dupa ce le pun pe toate in ordine ma asez cu un bol de popcorn la telenovele .Nu imi plac telenovelele dar cand eram mica ma uitam cu matusa si unchiul meu la telenovele asa ca le urmaresc doar ca sa imi amintesc de vremuri bune . 

Dupa o ora de telenovele obosesc si ma invelesc cu o patura . Imi scapa careva lacrimi... Kevin obisnuia sa ma inveleasca si sa imi spuna noapte buna . Imi e doar de momentele alea , acum sunt singura ... dar trebuie sa uit , sa uit de tot . Cineva bate la usa . ma uit la ceas . E ora 7 seara , si nu astept pe nimeni . Deschid usa incet si il vad pe Kevin .

- kevin ? intreb eu si il studiez din cap in picioare . 

Kevin intra repede in casa fara sa il las 

- Ce faci omule ! Macar intreaba daca poti intra . 

Kevin ma trage de mana si ma pune pe canapeaua din mica sufragerie si scoate un pistol din jacheta 

- Nu esti in siguranta , sunt aici sa te apar . spun el si se uita pe fereastra

- Ce tot zici ? Sunt in perfecta siguranta aici . Stai jos si baga aia unde sa nu o vad . spun eu si arat catre arma

- Mikeyla , nu intelegi nimic , sta acolo si nu fa zgomot . Nu esti nici macar putin in siguranta . Pune-ti strictul necesar intr-o geanta si imbraca-te . spune el si se pune in fata usii cu pistolul pregatit 

- termina cu asta Kevin ! ma sperii ! Spune ce e . spun eu si ii pun mana pa umar . 

Simt cum tresare cand il ating . De ce e aici ? Ce vrea sa spuna ? In timp ce ma gandeam la astea cineva bate puternic la usa . 

- Taci . spune Kevin soptit 

Usa se sparge si un tip imens cat o gorila in calduri intra si ridica o arma .

- Daca nu pleci iti zbor creierii spune Kevin catre tip , calr si raspicat 

- Imi trebuie fata . Nu ai platit , plateste ea . spune tipul 

Ma ascund in spatele lui Kevin , imi iau incet geanta la mana fara ca ei sa observe . Kevin isi da seama ca sunt pe faza si ii da un pumn puternic . Ma uit la el si el ma trage de mana . Ma trage dupa el alergand pana in fata masinii lui . Ma urca in masina si conduce cat de repede poate . Ma simt ca la raliu . Ce dracu' tocmai s-a intamplat ? De unde stia Kevin toate astea si ce facuse de ma voia tipul gorila ? 

- Kevin ...? intreb eu dupa cateva minute dupa ce mi-am revenit . Tocmai am vazut cum Kevin a facut o gorila una cu pamantul . Stiam ca el e puternic doar m-am culcat cu el , ii stiu fortele dar nici chiar asa . Barbatul ala era mai mare ca el . 

- Esti bine ? intreaba el fara sa isi ia ochii de la drum .

- Da ... spun eu si imi frec incheietura . Ma doare putin dar e bine , sunt teafara . 

- O sa intelegi mai incolo . Vreau sa fii in siguranta . spune el si mareste viteza cu care conducea . 

- Tu ? Tie iti pasa de mine ? 

- Da , sa zicem ca da . Totusi nu vreau sa ti se intample nimic. Stii chestia cu " ramanem prieteni " ?

- Da . spun eu confuza

- Eu o iau in serios . 

- Bine de stiut . spun eu si imi pun centura 

Ce dracu' ...?!

I've changed . Part 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora