Speed

6.3K 412 7
                                    

Iau una din cele 5 masini din garajul imens a lui Kevin si il urmaresc cu masina . E ora 5 si se intuneca , eu nu am permis de conducere si nu prea stiu cum sa folosesc masinile sofisticate a lui Kevin . 

Il urmaresc pe Kevin de o ora si nu stiu unde merge . M-am saturat de condus . Dupa o ora si 20 de minute opreste la o plaja . Coboara si fuge undeva . Nu gasesc un loc de parcare , si cand gasesc il pierd. Oh da bine ! Am condus o ora ca sa ce ? sa il pierd ? Unde  e ?

Cobor pe niste scari la plaja . Ma uit dar nu il vad . Am nevoiede odihna . E intuneric deja . La ora 6 jumate , iarna , e bezna . E misto totusi ca aici sunt 20 de grade iarna . Ma asez pe plaja , cu picioarele in valurile sfioase ale marii calde . E asa calda apa ! E o briza usoara care ma face sa tresar . Am doar un tricou pe mine . Gasesc o scoica mica pe plaja si ma uit la ea . 

- Hei scoica mica . Si tu ai ajuns aici pentru ca ai fugit sa iti cauti iubitul ? Sau te-a adus aici valul . 

Ma uit la scoica si o pun langa mine .

- Sa nu crezi ca nu il iubesc . Doar ca ma raneste asa mult incat simteam sa o fac si eu . Imi pare rau si stiu ca am gresit dar imi e teama ca el nu o sa inteleaga . Tu cum te-ai simti daca persoana pentru care ti-ai da seama ti-ar ascunde viata lui ? Cum te-ai simti daca nu ai stii nimic despre iubitul tau ? Nu stiu nimic despre el intelegi ? Imi e frica ... imi e frica pentru ca nu il cunosc . E prima persoana pe care nu o cunosc . Iti dai seama ca singura persoana care nu ma lasa sa o cunosc e si persoana cu care acum cateva luni eram logodita ? spun eu si apoi zambesc si imi dau seama ca vorbesc cu o scoica 

- Nu ... nu stiam ca mai tii minte . Nu stiam ca te simti asa . aud eu o voce subtire 

Iau scoica in mana si o scutur . 

- O scoica vorbitoare ? Chiar ca o iau razna . zic eu si arunc scoica in mare 

- Nu o iei razna . aud vocea lui Kevin din spate 

Ma intorc si il vad pe Kevin in spatele meu .Kevin se aseaza langa mine si deseneaza un cerc in nisip

- Vezi asta ? 

- Da . zic eu nesigura si confuza

- Asta e viata mea . Daca te-as lasa sa imi cunosti viata s-ar intampla asta . Zice el si face o crapatura in conturul cercului 

- Adica ti-as strica viata . zic eu si ma ridic 

Ma ridic brusc si fug la masina . Intru in masina dar nu pornesc . Nu pot sa conduc pe bezna asta . Sunt prea obosita sa conduc . Stau si ma uit la cer din masina . I-as strica viata ? Acum incepe sa imi para rau ca il iubesc 

- Deschide ! bate Kevin in geamul masinii

- Lasa-ma ! Nu vreau sa iti stric cercul ! Pastreaza-ti cercul intact ! Eu te las . zic eu si pornesc masina 

- Deschide ! zice el si se pune in fata masinii. 

Deschid usa de la masina si cobor 

- Lasa-ma sa merg acasa Kevin . Imi e frig . maine plec la tata nu vreau sa iti stric cercul tau intact si frumos . 

Kevin ma prinde de mana si se uita in ochii mei . 

- De ce imi faci asta ? Tu esti prost omule ? Tu nu intelegi ca te iubesc ? De ce pana mea nu te pot cunoaste ? De ce ? Esti asa rau incat daca te cunosc o sa fug de tine ? Ei afla ca nici daca ai 200 de ani si esti deja casatorit cu 45 de femei nu o sa plec . ii urlu eu in fata lui Kevin 

Kevin isi pleaca capul

- Nimic ? Nu zici nimic ? Ai uitat cand ti-am zis tot ? Ai uitat cand ti-am zis ca sunt curva ? Oricum pot sa fiu iar una ca tie nu iti mai pasa . Daca ti-ar pasa de mine catusi de putin mi-ai da cheile de la etajul 3 , mi-ai spune ce faci cu adevarat si de ce nu te pot cunoaste . 

- Nu am voie sa iti zic nimic. zice el si se uita cu parere de rau la mine 

- Ei bine , daca ce faci tu e mai important decat faptul ca eu te iubesc nici eu nu ma am voie sa te iubesc . Am plecat . Si stii ceva ? Merg pe jos unde apuc . Ia-ti jegul de masina si fa ce vrei cu ea . Poate te iubeste masina . Poate faci copii cu ea . zic eu si ma zmulg din mana lui . 

Alerg . Dupa 2 minute ma opresc si ma uit in spate . Nici nu s-a sinchisit sa vina dupa mine . Nici nu ii pasa ca imi e frig si ca e bezna . Nu ii pasa ca ma poate manca un lup sau ca ma poate viola si ucide un psihopat chiar acum . Ce ii pasa lui ? Lui ii pasa doar de secretele lui .

I've changed . Part 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum