Told him

6.8K 408 25
                                    

Am stat 3 zile in spital . ma simt asa usurata ca am iesit din locul ala . Stau in patul de acasa si ma uit la televizor . Scot hartiile din geanta si ma uit la ele . " As da orice ca, copilul ala sa fie al meu ."

- Ei ? Ce zici micutule ? Mergem sa ii zicem lui tati ca s-a facut cu un limbric ? zic eu si zambesc cu lacrimi in ochi

Imi e frica ... daca totusi nu il accepta ? Imi asum riscul asta , imi doresc sa stie . 

Ma urc in taxi si ajung in fata casei lui Kevin . Nu bat lausa, am cheie . Intru in casa fara sa ma descalt sau sa dau ceva jos de pe mine . Ma opresc in sufrageria imensa si inspir... miroase bine , fara fum de tigari , fara miros de alcool ... se pare ca Kevin e mai bine . Urc incet scarile si ma blochez in fata usii de la camera lui . Pun mana pe clanta si intru sfios . 

- Pot sa intru ? intreb eu incet 

- Mikeyla ? Ce faci aici ? ma intreaba Kevin socat 

Kevin era pe marginea patului , imbracat in treningul lui de boschetar cu care doarme . Ma asez langa el si ma uit la el cu frica

- Trebuie sa vorbim Kevin . zic eu si ii zambesc fortat . 

- Mikeyla eu ...

- Kevin vreau doar sa iti zic ca ...

- Pisicel ? unde imi e lenjeria ? ma intrerupe o voce subtire care vine dinspre baie . 

Din baie iese o femeie blonda , inalta , imbracata numai cu halatul meu rosu de matase . E goala , se vede, halatul e putin transparent si ... parul lui Kevin... de ce nu m-am gandit la asta ? Kevin are pe altcineva . Ma uit la Kevin cu lacrimi in ochi si ma ridic de pe pat 

- Cine esti tu si de ce esti aici ? intreaba tipa cu voce stridenta

- Sunt... sunt o prietena de a lui Andrew ... il cautam doar , stai linistita nu am nimic cu Kevin ... nimic . zic eu si accentuez cuvantul " nimic" . 

Ies grabita din camera si fug pe scari . Kevin ma striga din spate

- Mikeyla ! Stai putin ! Ce voiai sa imi zici ? 

- Nu mai conteaza Kevin ! Adio ! zic eu si ies trantind usa . 

Ma las in jos pe usa de la casa lui si incep sa plang . Nu ma pot ridica ... nu mai am putere in momentul asta nu stiu ce sa fac . Credeam ca o sa ii zic , o sa ma sarute si o sa terminam cu razboiul . Dar are o iubita , una mai draguta , una splendida , una care nu e gravida . Si are halatul meu pe ea , halatul ala a unul din simbolurile relatiei mele cu Kevin ... adica fosta relatie . Am purtat halatul ala in seara in care mi-a dat prima data inelul , am purtat halatul ala in noaptea in care ne-am revazut cand eram prizoniera lui Sean . Se pare ca trebuie sa imi cresc copilul singura , se pare ca nici nu sufera pentru mine . De ce mi-a lasat hartiile alea la spital daca acum e pe cale sa faca un copil cu tarfa aia ? Daca o lasa si pe ea insarcinata ? Daca e deja sotia lui ? Oh doamne deja o iau razna ... nu sunt reale toate astea . Doar ca ... doar ca sunt asa dezamagita de asta , de tot . Nu pot sa fac nimic , a ales . A ales sa isi refaca viata . Eu in schimb ... probabil o sa merg acasa sa adorm plangand . O sa dau nastere unui copil care o sa creasca fara tata . Asta o sa fac eu ... asta e tot ce pot sa fac . 

Din perspectiva lui Kevin 

M-am culcat aseara cu o focoasa dintr-un restaurant . Nu m-am asteptat sa vina Mikeyla . Nu voiam sa o dezamagesc . Vreau sa stiu ce voia sa imi zica . Am ales sa incerc sa o uit . Nu pot . Cand i-o trageam blondei ma gandeam la Mikeyla . Nu am putut sa merg dupa ea . Am fugit dupa ea pe scari dar cand mi-a zis " adio " m-am cutremurat . Pur si simplu viata mea se terminase . I-am zis blondei ca nu am nevoie de o relatie acum si ea a plecat . Am luat halatul Miekylei , si l-am spalat . L-am dat cu parfumul ei care a ramas la mine in baie si l-am pus in dulap , in semn ca ma prind de mica speranta ca Mikeyla sa se intoarca la mine . Stiu ca ma uraste si ca a zis " adio " din toata inima . Nu vreau sa merg dupa ea . daca merg dupa ea si lucrurile merg prost o sa plece din oras ,poate din tara sau poate merge pe luna . Nu vreau sa plece . simpla ei prezenta in oras ma  linisteste . In momentul asta sunt dispus sa o vad cu sotul ei decat sa nu stiu nimic de ea . Vreau sa stiu ca a ajuns cu bine acasa , vreau sa stiu ca e bine si ca nu e ranita . 

I've changed . Part 2Where stories live. Discover now