Dead

6.5K 406 14
                                    

Ma trezesc dimineata tarziu , obosit si derutat . Am avut un somn agitat si ciudat . Deschid televizorul zi ma uit 10 minute la stiri despre incendii , apoi la vreme . 

"- Intrerupem stirile din sport cu o stire de gradul 3 . Vesti cutremuratoare in cazul misterios al Mikeylei . Un barbat afirma ca el este ucigasul femeii . Cine este acest babrbat ? Este adevarat ca tanara e moarta ? Politia nu poate acuza individul fara dovezile necesare . Unde este cadavrul femeii ? Mai multe informatii , vor fi publicate in ziar , alaturi de declaratia cutremuratoare a barbatului ."

Raman socat ... terifiat si totodata neincrezator . Mikeyla e moarta ? Nu poate sa fie adevarat ... nu are cum . Barbatul ala nu o poate omora ! Nu imi poate lua ce am mai de pret de langa mine . Nu imi poate lua iubita si sa o ucida . 

Ma las pe spate si incep sa plang ca un idiot . Nici nu e confirmata treaba dar numai gandul ca povestea ar putea fi adevarata ma cutremura , ma distruge si ma lasa cu dorinta de moarte . Daca Mikeyla e moarta vreau sa merg cu ea . Vreau sa fiu unde e ea . 

Nu imi pasa . Inseamna ca acum ii caut cadavrul . O vreau langa mine moarta sau vie . Vreau sa o ating si sa ii zic cat de mult o iubesc indiferent daca ea o sa imi raspunda sau nu . Am nevoie de ea . ea e drogul meu ,Mikeyla e singura persoana care m-a iubit asa tare incat am simtit .

O sa o caut si o sa o gasesc . Nu azi , azi abea pot sa ma ridic din pat . 

E ora 21 noaptea si am chef sa ies din casa . Nu stiu de ce dar am un chef nebun de sex . Nu stiu e doar ... e doar o dorinta barbateasca , dar e o dorinta enorma mai ales la cat de distrus sunt acum . 

Intru intr-un local de Jazz . Imi plac localurile astea . Ma linistesc in ele . Jazzul e muzica preferata a Mikeylei . ma asez la o masa si ma uit in local . Lume sofisticata . Si eu sunt imbracat sofisticat doar stiam unde vin . E o lumina difuza , o lumina stearsa data de cateva calndelabre de cristal si lumanarile de pe mese . E o atmosfera ciudata . E aproape intuneric , miroase a fum de tigara si scortisoara , si lumea vorbeste in soapta . O trupa de Jazz lent e pe scena si canta in surdina . In fiecare loc in care pasesti in local mirosul de scortisoara si tigari te patrunde . Stau la o masa singur , cu privire spre scena si admir localul . Tablouri cu femei cantand . Imi opresc privirea spre un tablou dintr-un colt . Ma ridic si ma uit la el . Iau o lumanare de pe masa si o apropui de tablou ca sa vad mai bine . Data de pe tablou : 2006 . Nu de mult . O femeie slaba , cu o rochie albastra , si fata ... arata ca Mikeyla ?! Imi scutur capul . Imi e asa dor de ea incat am vedenii. Apropiu iar cu frica lumanarea dar ... aceeasi fata , Mikeyla doar ca batrana , mult mai batrana . Femeia din tablou are cam 40 de ani . De ce seamana femeia asta asa cu Mikeyla ? Imi scutur capul iar si ma pun la masa . Un val de aplauze umple camera . O femeie misterioasa , cu par castaniu , rochie rosie , si bijuterii cu diamante intra pe scena si incepe sa cante . Vocea ei ... miscarile ... seducatoare . O femeie in toata firea . Ma apropiu de scena si o vad pe femeie din tablou . Ea e ... femeia care arata ca Mikeyla . 

Concertul femeii se termina . ma bag prin mutime , si intru in culisele scenei . Aud vocea femeii certandu-se . Urmez vocea si intru intr-o camera . Femeia isterioasa il da afara pe tipul cu care se certa si ma primeste in camera fara sa zica nimic .

- ce cauti aici ? De ce imi priveai tabloul asa ? intreaba femeia si isi aprinde o tigara 

- Imi aduceti aminte de cineva . zic eu si ma pun pe un scaun 

- Numele tau . zice ea si isi pune un picior pe masa . Isi trage cureaua de la pantnof si is pune piciorul incet pe podeaua veche . 

- Kevin . Kevin Dust 

- Kevin... zice ea si trage din tigara 

- Sunt aici sa caut o persoana , ai vazut-o ? intreb eu si ii arat fotografia cu Mikeyla 

Femeia ia poza in mana si incepe sa rada . Un ras infundat , de fumatoare , un ras diabolic si seducator 

- Crezi ca nu imi cunosc propria fiica ? zice ea si arunca poza pe jos 

Ridic poza si ma uit la ea cu ochi mari 

- Mikeyla ... Mikeyla e fiica dumneavoastra ?

- Da . Sta la mine de ieri . M-a gasit aici si a venit la mine cum ai facut-o tu . Acum pleaca , ma plictisesti . zice femeia si imi face semn sa ma ridic

- Nu . Nu plec pana nu o vad . Am nevoie de ea . zic eu si ma ridic puternic de pe scaun 

- De ce o vrei ? Tu nu ma vezi ? Asa o sa fie si ea . e fiica mea . Fiica de curva , curva o sa fie . Nu ai nevoie de ea . meriti ceva mai bun barbate . zice ea si imi fac eun semn impunator sa ies 

- O iubesc , o iubesc mai mult ca pe orice in lumea asta . O vreau. Va rog ... vreau doar sa ii vorbesc . 

- Ma numesc Camil . Sunt mama a 2 copii . doua fete . Vrei sa iti bati joc de amandoua ? Nu e de ajuns ca ai ucis una cu nepasarea ta ? 

- Nu am ucis pe nimeni . zic eu indignat 

- Caroline ... imi sopteste ea . 

- Caronine ? Caroline e sora Mikeylei ? Mikeyla stie ? intreb eu derutat 

- Sta la mine de o zi prajiturica , stie mai multe de cat o sa stii tu vreodata , cap de tabla . zice ea si arunca tigara pe jos si o stinge cu tocul . 

- Nu stiam . Nu eu am ucis-o pe Caroline . Sean a ..

- taci ! stiu deja tot . O vrei pe Mikeyla ? Poftim cheia de la camera ei . Ai cheia , gaseste camera . zice ea si se intoarce cu spatele . 

Ma da afara din camera fara sa stiu nimic. Ce a fost asta ? Mikeyla si Caroline surori ... e destul de credibil , semanau al dracu' de tare . Asta e mama lor ? Clar e curva , dar acum stiu de unde a mostenit Mikeyla sarmul , si tot ce e sexy in lumea asta . O sa gasesc camera asta si o sa o iau pe Mikeyla . O sa o duc acasa . Unde e ? ahm... Ce dracu' s-a intamplat ?

Am adormit greu , si m-am gandit numai la asta . De ce nu ma lasa sa o vad ? Cum de si-a gasit mama ? Unde mergea de fapt ? Sunt asa confuz 

I've changed . Part 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum