Let's do, it my baby

6.6K 410 22
                                    

Dupa seara romantica si perfecta alaturi de Kevin , am luat o decizie care s-ar putea sa ma coste fericirea in viata . O sa plec ... O sa plec dar de data asta o sa ii las o scrisoare lui Kevin ca sa nu mai implice politia in cautari . Plec undeva unde ma poate gasi . Practic nu plec , plec doar din viata lui .Nu accept sa nu vrea copilul asta si in nici un caz nu omor copilul asta . Am fost la doctor si se pare ca sarcina mea e mai mult decat sanatoasa . 

" Kevin... eu plec doar . Te iubesc dar plec . Nu o sa stii niciodata motivul pentru ca nu e nevoie sa il stii . Am luat decizia asta si gata . Nu ma cauta , o sa fiu in apartamentul meu din centru , dar nu veni te rog . Nu ma face sa plec din oras . Sper sa ai o viata cat mai draguta si plina de fete sexy . 

                                                                                     Cu drag , Mikeyla . :* "

Cand am scris asta eram cat pe ce sa o arunc . Orice s-ar intampla o sa fiu distrusa . Daca plec sunt distrusa , daca raman o sa trebuiasca sa ii explic copilului meu ca tatal lui nu l-a vrut . Probabil o sa regret ce fac acum dar asta imi spune inima sa fac acum . 

Imi iau lucrurile , las scrisoarea pe pat , si plec . Iau testele de sarcina cu mine si le pun in geanta .Nu stiu de ce dar le iau . 

Intru in apartamentul meu din centru si primul lucru care imi trece prin minte e ... Kevin m-a salvat aici , si acum il salvez eu pe el de la un copil pe care nu il vrea . 

- Ei , bebe , asta e casa noastra . Cel putin pana o sa ne caute tati . Daca ne cauta disparem si de aici . 

Din perspectiva lui Kevin

Am plecat pana la magazin pentru ca de 4 zile caut ceva cu care sa schimb incuietoarea dulapului . Ma intorc obosit acasa si ma trantesc in pat . Ma asez pe o foaie parfumata . Ciesc flecmatic scrisoarea. Cand imi dau seama despre ce vorbeste si de la cine e raman socat . De ce ? De ce a luat decizia asta ? De ce sa plece ? De ce sa fuga cand stie cat de mult o iubesc ? 

Asa ma iubeste ea ? Fuge ? Asa tine la mine ? Pleaca ? Se pare ca iubesc o femeie care daca se plictiseste de mine pleaca fara explicatii . Nu pot sa cred ...

-- peste o luna ---

A trecut o luna de cand Mikeyla m-a parasit pentru nu stiu ce ... Poate e altul , mai frumos si mai bogat .... poate e unul mai inalt . Poate e una. Bine gata Kevin deja o iei razna . Nu ma pot gandi la altceva . Am inceput sa beau iar , sa fumez mai mult si sa imi sparg noptile si banii in cluburi . E exact ca inainte . Ca inainte sa ne reintalnim . 

M-am culcat deja de 3 ori cu Lola de cand a plecat Mikeyla . Azi e ceva petrecere de Vip la clubul unde dansa ea si am sa merg cu Lola . Nu pot spune ca am o relatie cu ea , dar tipa e buna in pat . Plus ca umple cam 20% golul lasat de Mikeyla . 

-- La club --

Intru in club si Lola ma trage dupa ea . Ne aszam la o masa si bem ceva . Gail vine la noi

- Salut . zice el si se pune langa noi

- Gail ? sper ca nu puneti iar disco ? intreaba Lola si se lipeste de mine 

E o curva , clar . Dar nu am ce face . Am nevoie de ea ca sa uit de Mikeyla 

- Kevin ... Mikeyla vine ? intreaba Gail nestiind ce s-a intamplat

- Nu . Nu mai vine niciodata . zic eu si dau pe gat un shot de tequila . 

Dansez cu lola putin pana cand ametesc de la bautura . Merg acasa si ma cufund in pat . Lola a ramas la club probabil nici nu stie ca am plecat . Am plecat pentru ca am auzit melodia preferata a Mikeylei . Nu suport melodia aia . Nu suport sa ma gandesc la el . M-a lasat asa . Curva ! Cum poate sa ma lase cu ochii in soare asa cand stie ca mi-as fi dat viata pentru ea . Cum are tupeul ? O urasc pentru asta si nu o sa o iert niciodata . Dau cu pumnul in noptiera iar sertarul cade . Fir-ar ! Acum trebuie sa repar si asta . Scrisoarea de la ea , de cand a plecat e inca in sertar . O iau si ii dau foc cu o bricheta . Gata cu iubitul... gata cu speranta . Avea dreptate cand zicea " sunt o curva" . 

Din perspectiva Mikeylei 

Imi e dor de Kevin... am nevoie de sarutarile lui . Ma simt singura . sarcina se vede bine acum . Nu pot sa dau ochii cu nimeni cunoscut acum . stau in casa si nu fac mare lucru . Andrew imi mai trimite bani ocazional fara sa stie nimeni . Mi-am gasit o slujba ciudatica . Sunt ajutor de farmacista . M-au angajat pentru ca sunt insarcinata iar oamenii vad femeile insarcinate simpatice . Fr-ar ! Vreau acasa . Dar vreau si copilul asta . Mi-l si imaginez . Un copil cu ochii mei verzi si parul matasos ca a lui Kevin . Fata sau baiat nu mai conteaza . Am nevoie de copilul asta ca sa umple golul pe care mi l-a lasat Kevin cand a zis ca nu are nevoie de un copil . Siu totusi... ca intr-o zi , peste cativa ani va trebui sa dau ochii cu Kevin si probabil cu sotia pe care o sa o aiba , si sa ii zic ca asta e copilul nostru . Ce dracu' fac ... ce dracu' o sa ma fac ? 

I've changed . Part 2Where stories live. Discover now