Trap

6.8K 419 25
                                    

Ma trezesc dimineata si ma doare capul ingrozitor . Imi fac cafeaua , dusul , ma imbrac si ma uit in oglinda . Arat bine pentru cele 6 luni . Bine lucrat Mikeyla ... 5 luni fara Kevin ... ma mir ca mai rezisti.

Ma doar capul ingrozitor , dar , azi am intalnire . Da , o femeie gravida are intalnire . Un tip dragut , client la farmacie m-a invitat la cina . E divortat si sotia lui i-a luat copilul deci ... are nevoie de o sotie noua si un copil nou . De ce nu eu si copilul meu . Pana la urma tipul e bogat , dragut , miroase a ciocolata si are ochii albastrii ca apa marii dupa furtuna . 

Ma aranjez , ma pregatesc toata ziua . manichiura , parul , hainele , pedichiura , machiajul , si totul e gata . La ora 7 seara imi iau paltonul pe mine si ies din casa . Imi iau doua medicamente pentru ca durerea ingrozitoare de cap nu mi-a trecut . nu stiu ce sa fac ... nu ma simt in stare sa merg la cina asta , ma simt nu tocmai bine ... dar e un tip dragut si ma pierd usor in ochii lui . Il cheama Danyel . Dragut nume nu ? 

Danyel ma ia cu masina din fata blocului si mergem la restaurant . Pe masina am voebit de divortul lui . Se pare ca sotia lui nu l-a mai vrut dupa ce contul lui bancar a scazut dramatic . 

Intram in restaurant si ne asezam . E un gentleman .Mancarea miroase bine , discutiile noastre neimporatnte merg destul de bine ... ma simt totusi nu prea bine . Ma doare capul si sunt ametita 

- esti bine ? intreaba Danyel si imi zambeste 

- Da , stii tu , sunt bine , probabil putin obosita dar sunt bine . zic eu si ii zambesc fortat 

Imi cer voie sa ma duc pana la baie pentru ca nu ma simt deloc bine . Ma asez in fata oglinzii din baie si ma uit la mine . Daca nu as avea fondul de ten probabil as fi verde la fata . Imi scot rujul si imi aplic un alt strat , ca sa nu par palida . Rujul asta nu e foarte vizibil dar ma ajuta putintel . Ma doare burta si imi e frica ... daca e ceva in neregula cu sarcina . Sau poate doar am mancat ceva stricat .

Ma sprijin de un perete si ma uit la tavan . Inchid ochii si ma uit apoi in pamant . Aud usa de la baie dechizandu-se dar nu reactionez , nu pot nici sa respir bine de la durere . 

- Sunteti bine ? intreaba o voce de barbat .

Stau cu capul in jos si nu ma uit . Nu imi pasa cine e . Am nevoie de ajutor . Trebuie sa ii cer ajutor strainului astuia . 

- Nu , nu sunt . zic eu sacadat 

Barbatul ma ia de umar si ma ajuta sa stau in picioare . Imi ridic usor capul si il vad pe Kevin 

- ce dracu ' faci aici ? intreb eu nervoasa

- Ce dracu faci tu aici ? intreaba el si ma ajuta sa stau in picioare

- Eram la o intalnire . zic eu si strang pumnii de durere

Kevin se incordeaza dar nu zice nimic

- Tu ce faceai aici ? intreb eu si suflu sacadat

- Eram la o intalnire . zice el tot incordat

Ma incordez si eu dar nu zic nimic. Ma strang tare de marginea rochiei negre pe care o port 

- Trebuie sa te duc la spital. zice Kevin si imi ridica fata

- Te rog ... zic eu si ma las in bratele lui 

Nu stiu de ce fac asta dar in momentul asta ma doare asa tare tot corpul ca nu mai suport nimic . Am nevoie de ajutor , indiferent din partea cui vine . 

Kevin ma ia pe sus si ma duce la masina lui . Ma pune pe bancheta din spate si se urca la volan . Conduce cu o mana si cu cealalta ma tine pe mine de mana . Il strang de mana ca sa scap de durere . 

- Am ajuns . zice el si imi deschide usa . Ies si intram la spital . 

-- peste o ora--

Ma trezesc pe patul de spital cu Kevin si o asistenta langa mine . Ma uit dar da... asistenta si Kevin se sarutau de zor langa patul meu . Ce om...

- Ma scuzati ? Mai traiesc ? intreb eu si vreau sa ma ridic

-Nu te ridica , zice asistenta si ma aseaza la loc

- Nu fac ce imi ceri tu ! zic eu cu atitudine 

- Ar trebui , daca va iubiti copilul stati aici . zice ea si ii face semn unui doctor sa intre . Pana cand asistent si doctorul discuta in tocul usii Kevin se uita la mine

- ce te uiti asa ? Du-te si sarut-o in continuare . zic eu si ma las pe pat cu greu 

- Poate asa o sa fac . Si tu , tu ar trebui sa il suni pe tembelul cu care erai la cina si sa ii zici ca nu va mai vedeti azi . zice el cu acelasi toc cu care i-am zis si eu adineaori 

- Tembel a ? Tembela e asistenta cu fundul mare . zic eu si imi trag patura pe mine 

- Ok gata . Nu suntem la cresa . zice el si isi pune mana pe patul meu 

- M-ai adus , multumesc , acum ma poti lasa te rog ? Oricum nu iti pasa de sarcina asta si de copilul asta , te rog pleaca , ma descurc singura . 

Kevin se uita la mine destul de trist si pleaca . 

Vorbesc cu doctorul si se pare ca durerile erau din cauza oboselii si a lipsei de vitamine . sarcina e bine , am nevoie doar de mai multa ingrijire . Ma uit pe geamul salonului , Geamul mare si transparent . Kevin a pus 4 hartii la geam , si pe fiecare scria cate un cuvant " as " "da " "orice" "ca" . Ultimul bilet a cazut cand a plecat Kevin si nu am apucat sa il citesc . probabil ar da orice sa ma vada moarta , sau fara copil , sau ar da orice sa pierd sarcina si sa fiu ca inainte . Ei bine , Kevin , nu mai sunt ca inainte ... acum sunt mama . 

Dupa ce a plecat doctorul m-am ridicat usor din patul de spital si m-am dus la geamul la care erau hartiile , Jos , cazut cu fata in jos e ultima hartie . Citesc iar " as da orice ca " ridic hartia de pe jos si o citesc " copilul ala sa fie al meu " ... ce ? Stai deci... " as da orice ca , copilul ala sa fie al meu " ... incep sa plang . Iau hartiile si le strang la piept . Intru in salon si le asez una langa alta pe pat . Nu ma pot opri din plans . Deci el chiar ... Lui ii e asa dor de mine incat isi doreste sa aiba copilul asta cu mine ? Ma iubeste . Intorc hartia cu cuvantul " as " pe verso scrie " totusi ... nu e al meu " si un emoticun trist . El crede ca am copilul cu alt barbat ... oh doamne ...cum pot sa ii zic ? Nu ii pot da o asa veste prin telefon ... nu o poate afla de la altcineva . Cand ies din spital ii zic . cand ies din spital o sa il las sa descopere motivul pentru care am fugit ca o lasa . 

I've changed . Part 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum