Missing

6.7K 406 9
                                    

Perspectiva lui Kevin

A trecut o saptamana de cand Mikeyla a fugit . Am tot crezut ca o sa se intoarca , ca o sa mearga la tatal ei , ca o sa faca ceva . Nu a dat nici un semn . Nimeni din oras nu a mai vazut-o . Politia o cauta de 3 zile . Nu pot sa cred ca toata chestia asta a devenit un caz de investigatie asa intens . Inca sper sa intre in orice secunda pe usa si sa imi sara in brate . Inca vreau sa ii vad zambetul de dimineata , sa o vad cum intra plina cu plase de cumparaturi impiedicandu-se in capul scarilor . Stau si ma uit ca un retardat la telefon si astept vesti de la tatal ei . Deschid televizorul ca sa aud stirile . De 3 zile e data la stiri , e data disparuta iar eu neg ca e realitatea. Neg ca asta se intampla .E doar un cosmar pentru mine .

" - Tanara Mikeyla . nu a mai fost vazut de o saptamana , politia are primele vesti . Vesti cutremuratoare de altfel . Un tricou insangerat a fost gasit la marginea unei sosele izolate . Tricoul a fost identificat de catre tatal fetei ca fiind al Mikeylei . Politia face tot posibilul sa afle adevarul . A fost cumva fermecatoarea tanara rapita ? Ranita ? Sau sa ne asteptam la ce e mai rau ... a fost ucisa ? " 

Dupa ultimul cuvant arunc cu telecomanda in televizor si ma las nevos pe spate in pat .Nu pot astepta dupa politistii astia care se misca in reluare . Am nevoie de ea acum . A nevoie de Mikeyla mea . O saptamana fara ea e ca o saptamana fara aer . Adica sunt mort . Nu pot sa simt nimic pentru ca sunt pierdut fara ea . Nu am mai mancat de 2 zile si ma uit la usa si telefon ore in sir . Nu pot sa dorm fiindca patul asta e patul nostru , iar acum ca sunt numai eu nu pot sa dorm . Nu pot sa fac dus pentru ca luminitele din dus ma fac sa ma simt singur fara ea , fara mainile ei mici si fine care ma spalau . Nu pot sa mananc pentru ca de fiecare data cand manac ceva imi amintesc de buzele ei dulci si pricepute. 

Stau de  40 de minute in dus si ma gandesc la cum ar fi sa fie aici si sa imi sopteasca " Te iubesc " .Mi-am pierdut ingerul din vina unei prostii . De ce nu ii pot spune ? De ce nu pot ? Are tot dreptul din lume sa fie suparata ... are tot dreptul din lume sa ma urasca , dar o vreau bine . O vreau in siguranta . Gata ... nu mai pot , merg dupa ea . Politia nu e de folos in nici un caz . Dupa 3 zile au gasit un tricou . Plin de sange sau nu , stiu ca Mikeyla nu moare din vina unei rani , stiu ca Mikeyla mea nu se lasa usor , nu o poti viola nici daca ai 3 metri si 34 de kg de muschi la fiecare brat . Mikeyla ... care acum poate nu mai e a mea , dar e in viata si stiu asta . Chiar daca toti cred ca e moarta , chiar daca toti cred ca nu o sa o gaseasca nimeni , inima imi spune ca trebuie sa o gasesc . Moarta sau vie , o sa o tin in brate si o sa o sarut . Plec sa o caut chiar daca mor de batranete incercand sa o gasesc , chiar daca o sa imi pun toti banii in joc , o sa o gasesc si o sa o dau tatalui ei . 

I've changed . Part 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum