Baby boy

7.1K 414 33
                                    

Am primit un telefon acum 3 zile . Andrew mi-a spus ca , Kevin si-a mai revenit si ca ia tratamente , dar e acasa . Ma simt bine ca e bine . Sau cat de bine ar putea sa fie , totusi acum 3 zile era in spital .

Stau acasa si imi gatesc cate ceva . Fac 6 luni de sarcina , si ca de obicei trebuie sa ma sarbatoresc singura . Imi aranjez masa dragut , pun niste sampanie si aprind niste lumanari . Cina asta e asa perfecta... mai putin faptul ca sunt singura cuc in micul meu apartament . Totusi... imi doresc sa fiu singura acum . Si oricum nu sunt chiar singura . Copilasul meu e cu mine si ma incomodeaza cand dorm .

- Ei little boy , suntem doar noi doi . Cand o sa ai si tu o iubita , sa ii faci o cina ca asta . O sa o topesti pe loc . Iti promit . zic eu si imi mangai burta

Ma asez la masa si mananc somonul si beau sampania . O masa pe cinste

- Si ... cum ti se pare tati acum ca il cunosti ? imi intreb eu copilasul

Ma uit pe geam si vad luna plina . Ma ridic si merg la geam . Ma pun in fata privelistii minunate si zambesc

- Unde o sa mergem ? Ce o sa facem ? Cum o sa ne descurcam doar noi doi ? vorbesc iar cu copilul meu , practic vorbesc singura dar e bine .

Ma tot gandesc unde o sa merg . Sunt o mama acum , nu pot sa mai stau in cluburi si sa ma imbat . Nu ma mai pot culca cu oameni la nimereala , nu ma mai pot gandi la chestii indecente . Sunt o femeie matura si voi fi nevoieta sa imi cresc copilul singura .

Perspectiva lui Kevin

E seara si ma uit pe geam . Inca ma simt nasol . De cand am iesit din spital ma tot gandesc de ce Mikeyla m-a lasat pentru alt barbat ? Daca nu e alt barbat ? De ce m-am simtit asa ciudat cand i-am atins pantecele ?

- Andrew ? Am nevoie sa discut cu Mikeyla . te rog adu-o aici .

-- Dupa o ora--

Andrew opreste masina in fata casei . Mikeyla iese ca o diva din masina . Isi tine mereu mainile peste abdomen . Isi apara copilul . Nu am mai vazut partea asta a Mikeylei . E ... e o mama .

- Hei . saluta ea si intra sfios in sufragerie

- Trebuie sa vorbim . Stiu ca ...

- Uite Kevin , nu am sa iti spun de ce am plecat . Nu iti datorez explicatii . zice ea si isi incrusiseaza picioarele lasand la vedere gleznele ei mici si firave

- Ba da dar... Nu o sa te oblig sa mi le dai . Totusi , as vrea sa stiu ... te trateaza mai bine ca mine ? Te iubeste mai mult ?

- Cine ? intreaba ea de parca nu ar stii ca intreb de noul ei iubit , tatal copilului ei

- Tatal copilului . zic eu si arat catre burta ei

Mikeyla surade usor si ragusit apoi se uita amuzata la mine .

- Da , tatal copilului meu e fermecator . Ma doare insa ca nu isi vrea copilul . zice ea si zambetul ii piere de pe fata ei de inger

- Imi pare rau...

- Nu iti pare Kevin . Stiu ca iti pare rau ca am plecat , nu ma voi intoarce . Refa-ti viata , gaseste-ti alta Mikeyla , si foloseste prezervative mai bune . zice ea si se ridica . Imi face cu mana , isi ia paltonul si pleaca .

Ma lasa acolo cu ochii insoare . Misterioasa ca intotdeauna... Ce a vrut sa zica ?

- Andrew ! strig eu nervos

- da . vine el cu copilul in brate

- Asigura-te ca Mikeyla are tot ce ii trebuie pentru copilul ei . Ce groaznic ca tatal copilului nu vrea copilul . M-as ocupa chiar eu sa aiba tot ce e nevoie , dar stiu ca nu vrea ajutorul meu . zic eu si ma uit fix la Andrew

- O sa ma asigur , stai linistit . Ce prost esti frate... ce prost poti sa fii omule ... ofteaza el si iese din camera .

Nu mai inteleg nimic . Oricum , ceea ce simt pentru Mikeyla nu o sa se schimbe niciodata . O sa o iubesc toata viata mea . Vreau sa omor barbatul care a facut un copil cu ea si nu l-a acceptat . O vreau inapoi , o vreau a mea . Acum in momentul asta , vreau ca acel copil sa fie al meu . Sa am grija de ea si de micutul ei . As accepta orice , numai sa stiu ca Mikeyla e a mea .

Din perspectiva Mikeylei

Am plecat brusc de la Kevin . Andrew mi-a zis doar ca Kevin are sa imi zica ceva . M-am simtit datoare sa il ascult . Nu pot sa cred ca el chiar crede ca l-am lasat pentru altul . Poate e mai bine sa creada asta ... asa poate nu o sa ma mai caute . Nu o sa fiu niciodata pregatita sa ii zic ca asta e copilul pe care el nu il vrea ... nu o sa fiu niciodata pregatita sa ii zic ca asta e iubirea noastra , ca asta e ce se intampla cand destinul decide ceva . Il urasc pentru faptul ca nu isi vrea copilul . Il urasc pentru ca m-a facut sa il iubesc desi el nu ma iubeste asa cum o fac eu . Ma iubeste , stiu asta , dar nu suficient incat sa isi faca o familie cu mine . Asta doare ... si stiu ca si pe baietelul meu il doare

- E bine micutule ... tati nu te uraste ... tati doar nu stie de tine . zic eu si regret ca imi mint propriul copil , ma mint pe mine . Mai bine sa traiesc in minciuna decat sa sufar ... decat sa traiesc cu gandul ca barbatul pentru care mi-as da viata nu vrea iubirea mea . O refuza complet

I've changed . Part 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum