Lost

6.2K 408 5
                                    

Perspectiva lui Kevin

Mi-am facut cateva bagaje , am luat cu mine poze , lucrurile importante pentru Mikeyla , harti , chei , si ma pregatesc sa plec sa o caut . Ii spun lui Andrew unde sunt , unde merg si i-am primis ca o sa il mai contactez . 

- Ne mai vedem . zic eu si il imbratisez pe Andrew

- Ok frate , ai grija . 

Ma urc in masina si pornesc .Trec pe langa malul apei unde am stat si ma opresc . Zambesc si apoi urc in masina iar . Unde s-ar duce Mikeyla in timpul noptii ? Orasul cel mai apropiat ... la o ora distanta . Ok merg in colo . 

Ajung in oras si ma opresc la primul local din oras. 

- Bunaziua . salut , si ma pun in fata unei chelnerite dragute .

- Va pot ajuta ? Meniul zilei ?

- Nu , ceva mai important . Ai vazut-o ? intreb eu si ii arat o poza cu Mikeyla . 

- Numele ... Mikeyla nu ? intreaba ea si ia poza in mana

- A fost aici ?! intreb eu mirat si plin de speranta 

- Da , a mers la baie si mi-a lasat un cec cu numele ei pentru un pachet de chipsuri cu sare . zice ea si se duce catre tejghea .

- Cand ? 

- Marti la prima ora . zice ea si imi da cecul 

Marti la prima ora .... dupa noaptea in care ne-am certat ... a mers pe jos pana aici ? 

- Multumesc enorm . spun eu si ii dau o bancnota de 50 $ fetei care m-a ajutat

- Cu placere . spune fata si isi baga banii in decolteu 

Ies cu cecul in mana si urc in masina . A fost aici deci inseamna ca pana marti dimineata era in viata , a fost aici . Ma uit pe cec unde e trecut numele ei , dar e trecut codul de la contul meu . Vai ce femeie ...  Opresc inca in cateva localuri dar nimeni nu a mai vazut-o . Parchez in fata unui parc si ies . Am nevoie de putina odihna... am nevoie de cateva minute de reflexie . Ma asez pe o banca si ma uit la doi indragostiti din fata mea . Sigur fata aia stie tot despre baiat daca sunt asa fericiti . Un porumbel nenorocit imi zboara prin fata si imi imprastie praf in ochi . Ma las cu capul in jos si ma frec la ochi . Incerc sa imi recapat vederea . Ma uit in jos si vad o bucata de hartie . O ridic si ma uit la ea . Nimic , de o parte si de alta doar hartie . cine e asa nesimtit sa nu puna ambalajele la gunoi ? Ma ridic si caut un cos de gunoi . Gasesc unul si vreau sa pun hartia . Cand ridic hartia sa o arunc de departe la cos asa cum obisnuiesc sa fac , observ ceva pe ea .Ma uit mai atent si vad o urma de ruj . O amprenta de buze . Ma uit atent si .... miros de cirese si pepene rosu . Rujul preferat al Mikeylei . Buzele Mikeylei ! Sigur ea e . Nimeni nu se da cu doua straturi de ruj , unul de cirese si altul de pepene . Ea e ... a fost si aici . Ce bun sunt la cautat indicii... nu chiar . Tocmai era sa arunc o hartie asa pretioasa . Pun hartia in buzunar si ma duc la masina . Am nevoie de somn . E ora 7 seara . Ma opresc in fata unui hotel si ma cazez . Astept pe hol sa vina cineva sa imi dea cheia de la camera . Cineva se izbeste de mine . 

- Imi pare rau . zice barbatul inalt care se izbeste de mine 

- Nu , e vina mea . zic eu si ma aplec dupa poza Mikeylei care mi-a cazut din buzunar.

- Iubita ta ? intreaba barbatul 

- Ai vazut-o ? O caut . zic eu si ma uit cu speranta la barbat

- Inalta , subtire ... m-a sarutat ca sa ii dau 500 $ . zice el si se uita la mine 

- Oh Doamne ce bine ma simt , multumesc enorm . zic eu si dau mana cu barbatul ciudat 

Deci Mikeyla saruta scump ... unde esti prostuto ? Ruj pe hartie ... un cec si un barbat care spune ca l-a sarutat ... unde dracu' e ? Trebuie sa ma odihnesc . Am nevoie de somn ca sa gandesc . 

Intru in camera , fac un dus si ma trantesc in pat . Adorm imediat , gandindu-ma prin ce trece Mikeyla acum . Daca i se intampla ceva rau ? Daca e iar prin cluburi ? Daca o tine cineva ostatica ... daca ... daca nu mai e ... . Ma trezesc brusc dintr-un cosmar groaznic . Eu , la inmormantarea ei . Ok... doar un cosmar Kevin .. apoi adorm incet imaginandu-mi-o pe Mikeyla , sarutandu-ma de Noapte buna . 

I've changed . Part 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum