Capitolul 4

318 122 123
                                    

╔═══════꧁꧂═══════╗

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

╔═══════꧁꧂═══════╗

În timp ce muzica vuia în boxele imense din casa fetei pe care aparent o chema Billie, Sam stătea așezat pe un fotoliu, bând lichidul transparent și oarecum acru din paharul roșu de plastic din mâna lui.

O aștepta pe Beverly: roșcata care întodeauna îl însoțea și care îi făcea ,,toate poftele". Probabil din cauza comportamentului ei băiatul ajungea încet-încet să se îndrăgostească de ea, deoarece până atunci el era îndrăgostit doar de... trupul ei.
Ei se întâlneau aproape în fiecare week-end și amândoi puteau confirma că uneori făceau și lucruri mai neortodoxe, dar cu toate astea, încă nu erau împreună.

— Samuel, al câtelea pahar e? îl întrebase băiatul de lângă el care fumase încă de când ajunsese la petrecere.

— Al treilea, dar se simte ca și cum aș fi băut încă zece înainte, râsese amar crețul, mai bând încă un pahar de alcool.

Băiatul de lângă el îi zâmbea încontinuu, luând și el un pahar de pe măsuța mică din fața lor. Acel băiat era Chase Hass și făcea parte din ,,banda" celor retrași, care știau doar să fumeze și să bea.
El încerca să vorbească cu oricine, mai puțin cu pacifiștii. I se păreau pur și simplu scârboși și mult prea obsedați de natură.

Dar în timp ce Sam se depărta de lumea reală prin intermediul băuturii, Chase revenise cu picioarele pe pământ și îl ghiontise, făcându-i semn spre Beverly, care tocmai atunci intra pe ușă.
Toți cei din jur o priveau insistent, probabil din pricina hainelor ei. Purta o pereche de pantaloni scurți negri, alături de o bluză albă cu câteva căpșuni imprimate superficial pe ici-colo.

Aceasta se apropie de Sam, sărutându-i obrazul și așezându-se pe mânerul fotoliului pe care stătea așezat amicul ei.

— Parcă spuneai că ai teme azi și că nu poți ajunge, îi spusese brunetul superficial, încercând să n-o scape nicio clipă din ochi.

Beverly nu scosese niciun cuvânt, ci doar îi luă paharul din mână, dând pe gât ultima picătură de vodkă rămasă în pahar.
Ea nu mai băuse alcool de ceva timp, deoarece își promisese ei însăși că se va concentra mai mult pe studii și nu va lăsa băieții sau petrecerile să-i stea în cale.

Dar de când îl cunoscuse pe Sam, parcă lumea ei se schimbase cu totul. Îl iubea nespus de mult, deși se temea să-i spună asta, neștiind dacă el simte la fel, chiar dacă din gesturile lui reieșea acest lucru.
Întodeauna el era dulce și protectiv cu ea, mai puțin când erau la facultate. Poate acesta era și motivul pentru care cei doi nu erau împreună.

Un cântec pentru o crimăWhere stories live. Discover now