Capitolul 14

206 84 236
                                    

╔═══════꧁꧂═══════╗

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

╔═══════꧁꧂═══════╗

          În timp ce Billie stătea pe patul din camera de cămin a lui Sydney și încerca să deseneze ceva, creața se plimba agitată de colo-colo încercând să se îndulcească cu bucuriile amare ce-i străfulgerau mintea. Imaginile din acea zi îi biciuiau ochii deschiși cu cheia uimirii, făcând-o să uite total de viața pe care o avusese înainte de a se întâlni cu Ben.

          - Cred c-ar trebui să iei o pauză, o sfătui fata cu părul alb în timp ce-și dădu jos căștile din urechi, lăsând muzica să i se scurgă încet din timpanele aproape sparte.

          - Ție ți-e ușor să spui asta. Tu nu te confrunți cu o problemă la fel de mare ca a mea.

          - Poate problema mea nu-i la fel de mare ca a ta, dar eu mă confrunt cu Owen. Cum ar trebui să interpretez ,,sentimentele" unui tip care până acum a fost îndrăgostit doar de natură? își dădu Billie ochii peste cap, ceea ce o făcuse pe Sydney să se așeze lângă ea.

           - Vrei să vorbim despre asta? Owen e cel mai bun prieten al meu și cred că discuția asta l-ar ajuta și pe el, dar și pe mine.

          Într-adevăr, Billie simțea ceva pentru el, dar nici ea nu era sigură de tot ceea ce se întâmplase în interiorul ei. Simțea că toate sentimentele ei explodau, din multe acumulări trăite, făcând-o să încalce multe secunde stând pe gânduri, minutele ajungând s-o înjure. Rănile vechi provocate de anumiți băieți o chemau la calde vindecări, așa că se așezase mai bine pe pat, nu înainte de a o îmbrățișa pe Sydney.

          Adevărul era că fata din fața ei dădea cele mai bune îmbrățișări și ar fi putut-o îmbrățișa și o sută de ani, căci senzația de căldură care-i pătrundea în corp rămânea neschimbată.

          Chiar dacă ambele fete își doriseră ca acel moment să dureze cât se poate de mult, să fie infinit chiar, telefonul lui Sydney care vibrase distruse întreaga atmosferă.

          'Ieși afară în cinci minute. Te aștept.'

          - Ești în relații bune cu Sam acum? reuși fata cu părul alb s-o întrebe, însă creața evitase din plin întrebarea.

          - E destul de complicat, dar sper că nu te superi dacă voi pleca. Nu-mi stă în fire să fac așa ceva, dar pare a fi o urgență, se plânse Sydney, ridicându-se rapid din pat pentru a-și lua paltonul lung din cuier.

          - Firește că nu mă supăr. Poate reușiți să vă reparați relația cumva...

          - Nu suntem împreună!

Un cântec pentru o crimăWhere stories live. Discover now