I. Глава 10

446 52 5
                                    

Алекс неймовірно скептично ставився до ідеї зайнятися медитацією, але вирішив хоча б спробувати, бо не звик відразу відкидати єдину на даний момент, хоч і не зовсім реалістичну, ідею.

Він сів у позу лотоса навпроти Лілії і вже налаштувався на синхронізацію з енергією Землі, пошук надприродніх сил, та тренування свого астрального тіла... І у нього нічого не вийшло.

Хлопець крадькома привідкрив одне око, щоб поглянути на те, як це робить Лілія... Лише заради того, щоб побачити її зосереджений вираз обличчя і закриті очі. Вона справді занурювалась у глибину власної підсвідомості, а хлопець боявся потривожити її в такий момент. Тому він просто спостерігав.

***

"Так, Ліліє, зосередься. Заспокойся. Вдих. Видих. Що таке магія? Що таке мана? Як її відчути? Магія - те, чим володіє кожен гравець. Наскільки я зрозуміла, елементи та заклинання - просто способи контролю над маною. Але перш ніж контролювати, потрібно зрозуміти що саме ти намагаєшся приборкати. Мана - щось, що є всередині..."

Вдих.

Видих.

"Якщо я повинна її приборкати, то зараз вона є чимось чужим в моєму тілі. Мана все ще не належить мені, вона є інородною субстанцію, яку моє тіло просто повинно помітити. Потрібно зосередитись на своїх відчуттях"

Лілія позбулася зайвих думок і очистила розум. Навколо була темрява, а вона чула лиш стук власного серця. Мана... Дівчина намагалась відчути потоки чужої енергії у власному тілі.

Її серце раптом забилося частіше.

"Здається, щось знайшла."

Лілія радісно вхопилась за цю думку і на секунду втратила концентрацію. Той натяк на присутність мани швидко зник, але Лілія не розчарувалась. Вона вже зробила перший крок, залишилось тільки повторити його ще раз.

Лілія нахмурилась і поспішила знову очистити свій розум від зайвих думок.

***

А от Алексу таки довелось відволіктися від споглядання Лілії, адже його телефон завібрував. Хлопець покосився на дівчину, але та нічого не помітила, тому він просто піднявся і швидко вислизнув з кімнати.

Алекс опустив погляд на телефон. Вхідний виклик...

-Алло.

ГраWhere stories live. Discover now