Karanlığıma inat

1.4K 134 10
                                    

Başlamadan önce yıldıza basıp takip edin lütfen hadi başlıyalım
Karol
Merhaba ben Karol Sevilla. Her zaman inat ve dayanıklı bir kız olmuşumdur. Ama dayanıklılık tabiki sözde. Dışardan öyle bir imajım vardı ama içerde camdan yapılmış bir kalp ya da artık parçalanmış her nefes alışımda batan bir kalbim vardı.
Bunu sadece bizim grup biliyor. Her zaman geçmişimden gelen içimdeki karanlıkla savaşırım. İnat biriyim dedim ya her zaman geçmişimden gelen içimdeki karanlığa inat gülüyorum ,ona inat yaşıyorum,ona inat beyaz olmaya çalışıyorum.

Geçmişimi hiç bir zaman saklamadım tabi birkaç kısmı hariç ve yaşadıklarımı bütün okul biliyor. Hemen sizede anlatıyım.
12 sene önce (karol 9 yaşında)

Anne ve babam aşağıda kavga ediyordu. Bende aşağı inmiştim ama hala beni far etmediler.
KB:SEN NASIL BENİ ALDATIRSIN?
KA:...
KB:HAaa CEVAP VER
KA:...
KB:sakinim,sakinim tamam seninle hemen ilk iş olarak ayrılacaz ama burda kal kızımın hayatımın mahfolmasını istemiyorum. Tamam mı?

Ne yani annem babamı aldatmış mıydı? Diye düşündüm 9 yaşındaydım o zaman görünümümden,her lafımdan masumluk akıyordu.

KA:ha-hayır ben kalmak istemiyorum
KB:ne demek istemiyorum kızımın hayatının senin yüzünden mahfolmasına izin veremem,vermem
Dedi babam, onun aksine beni gerçekten çok seviyordu.
KA:inan bana umrumda değilsiniz
Dedi ve bir cümlesiyle hayatımı cehenneme çevirdi. Kendi öz annem beni istememişti.
KB:n-ne NE DEMEK LAN UMRUMDA BİLE DEĞİLSİNİZ KIZIN LAN O SENİN KIZIN.
KA:be-ben yarın onun-la burdan gidecem beni bir daha arama sadece kızımı son kez göreyim sonra eşyalarım hazır zaten direk gidicem.
KB:umrunda olmayan kızını mı?
Dedi babam ilk kez gözlerinden yaş düştüğünü görmüştüm.
KA:e-ev-evet
Dedi ve merdivenlere yöneldi beni görünce korktu ve sonra şaşırdı. Beni alıp yukarı çıkardı ve sarıp sarmalayıp kokumu içine çekip birde broş verip gitti gerçekten gitti. Ve o günden sonra kabuslarıma girdi, sinir krizleri başladı,psikolaglara gitmeye başladım ve halada gidiyorum.
Şimdiki zaman
Evet hikayem hüzünlü değil mi? Daha bir sürü olay yaşadım tabikide mesela üvey anne geldi ve oda beni sevmedi bana kötü davrandı allahtan babam bana inandı ve ondan direk boşandı.
Bir daha böyle bir şey olmaması için asla evlenmedi. O hep benim için uğraşmıştı ve hep beni annem olucak kadından çok daha fazla sevmişti. O benim hem babam hemde annemdi.

Ama karşı gruptakilerinde bizim gruptakilerinde aile hayatı düzgün sayılmaz hiç bir zaman tek olmadım yani. Ve ne kadar karşı takımda da olsak ASLA birbirimizi aile hayatı ile vurmazdık.

Neyse sabah yüzüme güneş vurmasıyla uyandım ve üstümü giyinmeye başladım. Bizim kolejde hersey serbesti giyimine,makyajına asla karışmazlardı.

 Bizim kolejde hersey serbesti giyimine,makyajına asla karışmazlardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mayın (Finish)Where stories live. Discover now