Sürprizlerle dolu gün

999 77 37
                                    

1 gün sonra (balo günü)

Dikkat bu bölüm şirinlikten kalp krizi geçirtebilir.

Karol

Dün güzel ama boş bir gün olmuştu. Ama bu gün çok eğlenceli olucak çünkü bu gün balo var. Kızların kıyafetlerini ve ayakkabılarını düzgünce ondama serdim ve okul için hazırlandım. Balo bu gün okuldan sonraydı çünkü yarın cuma olduğu için okul yoktu. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonrada evden çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonrada evden çıktım. Arabama binip okula geldim ve sırama oturdum. Artık ruggeroya çokta soğuk değildim. Yavaş yavaş affediyordum. açıkçası onu affetmek içinde büyük çaba sarf ediyorum. Aa size bahsetmeyi unuttum (bende unuttum💕) bu gün baloya marcusda gelicek yani kuzenim. Onu çok severim. Ayrıca geldiğinde artık bizimle kalıcak. Birbirimizle çok uğraşırız ama birbirimizi çok severiz. Bu arada Sebastian olaylarını oda baştan aşağıya biliyor. Ama size ondan bahsetmek aklıma gelmediği için bu konuda aklıma gelmedi tabiki. 

Kızlar bu sefer önümde oturuyordu, bende onları dürtüp yaklaştım.

K:kızlar elbiseleriniz ve ayakkabılarınız hazır haberiniz olsun. Ayrıca okul çıkışı bana geliyorsunuz saçlarınızıda bende yapıyoruz itiraz kabul etmiyorum.tamam.

V:tamamda sen yine siyah mı giyeceksin?

K:hı hı

Dedim ve geri çekildim. Sanırım bu günkü sürprizimle herkes mutlu olucaktı.

Artık hoca geldi ve ders başladı. Normalde çok dinlemezdim ama son günlerde gelmemezliklerim çok olduğu için pür dikkatle dinlemeye başladım.

Ruggero

Karol pür dikkatle dersi dinlemey başladı bende bunu fırsat bilip bizim grubla konuştum.

Gaston

Kuralı unutma karola yakın davran ve sevgili ol

Ben

Onu öpmem gerekiyor mu?

Açıkçası bunu istediğim için sormuştum.

Gaston

Mayın (Finish)Where stories live. Discover now