Sezon finali

1K 74 63
                                    

Birkaç dakika sonra ne yaptığımı anlayıp ondan ayrıldım.

K:beni eve bırak

R:karol burda kalmanı istiyorum

K:ama ben kalmak istemiyorum ruggero

R:beni affetmeyeceksin değil mi? Sen sadece bir 2.şans verirsin. Sonrası artık yoktur.

K:e-evet, bak ruggero affedip affetmeyeceğimi şuan bilmiyorum ama emin ol affediceksemde o gün bu gün değil

R:tamam ama şunu bil, affetmesende benden kurtulamayacaksın. Ben her zaman peşinde olucam.

Bir şey diğecektim ama o an telefonu bir mesaj geldi. Aslında bir sürü mesaj vardı ama bakıcak zamanım olmamıştı. Mesaj okuldandı, yarın okul olmadığını söylüyordu.

R:kimmiş?

K:okuldan, yarın okul yokmuş

R:peki

K:ruggero daha fazla uzatmanın anlamı yok beni eve götür

R:tamam

Dedi ve götürdü. Bende eve girer girmez direk odama çıktım ve yatağıma yattım. Telefonum çaldı. Arayan bizim gruptu, topluca konuşçaktık. Olanları anlattıktan sonra biraz daha konuşup telefonu kapattık. Bir kaç gün sonra seviarelli ronere şirketinin minik balo gibi bir şeyi vardı. Tam olarak balo denmez aslında. Geçen sefer giyindiğimizden çok daha sade giyinicez. Aslında böyle bir şey kafa dağıtmak için güzel ama kötü yanı bu bizim evde yapılıcak ve ruggeroda gelicek. O güne kadar babamla marcusta gelmiş olucak. Tabikide bu kötü değil. 

Bir kaç gün sonra

Balo günüydü. Babamla marcus gelmişti ve şuanda hazırlanıyorlardı. Bu bir kaç günde hiç ruggeroyla konuşmamıştım.belki bir çoğunuz benim haksız olduğumu, sonuçta onun bu oyuna başlamadan öncede beni sevdiğini düşünüyorsunuz. Ama ben bunu bize yediremiyorum. Sonuç olarak ikimizde başında aynı yollardan geçmiştik sadece ben aşık olup oyunu, o aşık olup bizi bitirdi. En büyük sorun buydu. Üstüme şunları giydim.

 Üstüme şunları giydim

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Mayın (Finish)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum