belirsiz hisler

1K 71 17
                                    

karol

eve vardığımda valuların bir grup kurduğunu ve bir sürü mesaj geldiğini gördüm bu gün kendi evime gelmiştim çünkü olayları babama anlattığım anda bahçeye bir sürü koruma tuttu. hemen ne yazdıklarını merak edip önce grubun ismine sonra mesajlaşmalara baktım.

şeytani r&k planı

şeytani ruggero ve ben planı mı? bu ne be. 

çakma sarışınım

evet bu gruptan herkese sesleniyorum özelliklede Karol ve Chuchoya Mikela size önemli bir plandan bahsetmeliyiz.

mich

evet bu aralar karolla ruggero siz çok yakınsınız bizde dedikki sen onu affettiğinde. onu kendine aşık edip onunla çık ve zayıf yönlerini öğrenip ondan ayrıl böylece seni ailesinden vurmasının intikamınıda alırsın senin içinde uyar mı güzellik? bunu daha ayrıntılı bir şekilde okulda konuşucaz.

ne? ama ben onu incitmek istemiyordum ki ona hissettiğim ne bilmiyorum ama canını yakmak istemiyordum

sevgilim

neden karol? neden karolda başkası değil? evet ruggero en son onu Sebastiandan kurtardı ama karolun zaten bir sevgilisi var. gionun sevgilisi yok mesela o niye ruggeroyu kendine aşık etmiyor. veya illa ruggero mu? jorge niye kendine ordan  birini aşık etmiyor?

mich

çünkü onlarla hiç birimiz yakın değiliz şuan sadece karol ve ruggero yakın üstelik gionun şu an pasqualeyi sevdiğini ve aşk acısı çektiğini biliyorlar.jorgeyi kullanırsakta bailarını yaralayamayız.

gioşum

bence haklılar Chucho

çikolatam

ama geçen ruggero ballımın her derdine yetişti bu biraz ağır olmayacak mı? bence yapmamalısın balım

kuşum

bencede agus haklı çocuklar bu çok ağır bence yapma karol

salağım(jorge)

evet ağır ama karolun o laflardan sonra karanlığına gömülmesi ve o laflar yüzünden çiziklerine birkaç çizik daha eklenmesi intikam için iyi bir sebep bence yap karol

çakma sarışınım

o zaman oylama yaparsak 4 e 3 yani biz kazandık karolda isterse yapıcaz herkese iyi geceler

peki ben şimdi ne yapıcaktım onunla sevgili olmak iyi olabilirdi yani hayır aslında şey offf. sizi inandırmaya falan çalışmayacam.iyi olabilirdi ama sonunda ondan ayrılıp onu zayıf yönleriyle vurucaktım ama ben bunu istemiyordum. kafamdan bütün düşünceleri atmaya yöneldim çünkü 3 gün sonra balomuz vardı ve bizim kızlarınkini ve tabiki kendi elbisemi kendim tasarlayıp dikiyordum. en sonunda o kadının yüzüne bile bakmadan geri salona geldim ve babamın yanağına bir öpücük kondurdum. tam gidicektim ki annemin kocası konuştu.

ak(annemin kocası): sen karolsun değil mi? ben lorenzo villaloboz annenin şimdiki kocasıyım

dünya bir anda sessizleşmişti.o sebastiananın babasıydı babama baktığımda oda korkuyla,şaşkınlıkla ve sinirle adama bakıyordu. sonra bir anda yakasını tutup bağırmaya başladı.

Mayın (Finish)Where stories live. Discover now