31

9.4K 625 121
                                    

1 ay sonra

Herhangi bir şeyle ilgilenmektense, duvara dik dik bakmak daha cazip gelmişti açıkçası. Zaten başım ağrıyordu, hiçbir şeye mecalim yoktu.

Birkaç hafta sonra buradaki 3.ayımı dolduracaktım. Bu sürede sanırım gerçekten çok yol kat etmiştim. Artık çok az ilaç kullanıyor, uyuşturucu yoksunluğu çekmiyordum.

Can'la iyice arkadaş olmuştuk. Onunlayken ondan küçük olduğumu bana hiç hissettirmiyor, sanki yaşıtıymışım gibi davranıyordu bana. Abi tavırlarını bırakmıştı. Ve ben istemsizce ona daha çok tutulmuştum.

Ocağın ortalarına geliyorduk ama buna rağmen kar falan yağdığı yoktu. Hava çok soğuk ve kuruydu. Aslında böyle havaları da severdim ama biraz yağmur yağsa fena olmazdı sanki.

İlayda'yla aramız fazlasıyla iyiydi ve sürekli buraya geliyordu. Birbirimize hayatımızda olan biten çoğu şeyi anlatmıştık. Tabii, ben Can olayını anlatmamıştım hâlâ.

Deniz gözlerini Ayaz'a çevirdi ve ne kadar çekici olduğunu düşünmeden edemedi. İlk geldiği zamanki gibi değildi. Yüzü ve dişleri düzelmiş, kilo aldığından dolayı vücudu da o kadar ince görünmüyordu artık.

Ayaz eski vücudunu geri kazanmak için odada antrenman yaparken sürekli üstünü çıkarıyor, bu da Deniz'in hoşuna gidiyordu çünkü onu öyle görmeyi seviyordu.

Ayaz uyumaya karar verdiği için Deniz'e sırtını dönmüş, gözlerini kapatmıştı. Baş ağrısı yüzünden kolay uyuyamıyor olsa da, deneyecekti en azından.

Saçma bölüm...

Addicted (bxb)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin