▪️Chris H. #3▪️

778 46 6
                                    

karamellascukor22 kérésére ❤️

T/N = te neved

It's quarantine time!

Számomra egyetlen előnye van ennek a vírusnak: Chris nem mehet forgatásra és így itthon van velem. Nem akarok önző lenni, mert örülök, hogy szereti, amit csinál, csak nagyon sokat van távol.

Reggel, mikor felébredtem, Chris még mellettem aludt. Ránéztem a telefonomra és sóhajtva vettem tudomásul, hogy még csak hét óra.

Szívesen visszaaludtam volna, de nagyon melegem volt. Ausztrália és csodái. Felültem, és a légkondi távirányítóját kezdtem el keresni. Sajnálatos módon pont Chris éjjeliszekrényén találtam meg az ágy másik oldalánál. Óvatosan próbáltam átnyúlni Chris felett, de a kezem, amivel támaszkodtam, kicsúszott alólam, így ráestem a még alvó páromra, aki kiáltott fel, miután véletlen felébresztettem.

– T/N, mi a fenét csinálsz te?! – nézett le rám, ahogy az oldalán terültem el, de legalább elértem a légkondi távirányítóját és sikeresen feljebb vettem a gépezetet, így kicsivel jobb idő volt a szobában.

– Melegem volt, és nem tudtam aludni  – adtam a választ, és visszafeküdtem a párnámra.

– És úgy voltál vele, hogy ha már te nem tudsz aludni, felkeltesz engem is? – kérdezte mosolyogva.

– Nem volt szándékos. Csak tudod, hogy milyen béna vagyok – vontam vállat.

– Na igen. Szerintem most már egyikünk sem fog tudni visszaaludni. Felkeljünk?

– Áh, olyan jó idő van – legyintettem. – Még maradjunk egy kicsit. Ráérünk – mosolyogtam, majd az oldalamra fordultam, hogy szembe kerülhessek vele és kék íriszeit néztem.

– Miért nézel ennyire? – kérdezte mosolyogva, majd egy puszit nyomott az orromra.

– Tudod, hogy odáig vagyok a szemeidért – bújtam hozzá.

– Tudom. Mit csináljunk ma?

– Őszintén? Egyedül a reggeliben vagyok biztos. Utána nekem mindegy. Filmezhetünk, vagy csak visszajövünk az ágyba és pihizünk.

– Hát a pihenés rámfér, úgyhogy az tökéletes – mosolygott.

Valamikor nyolc körül kimásztunk az ágyból, és mivel mindketten lusták voltunk, csak gabonapelyhet ettünk, aztán visszamentünk a szobánkba, magamhoz vettem egy könyvet, Chris a telefonját, és miután a mellkasára hajtottam a fejem, olvasni kezdtem.

Összességében semmi bajom sincs a karanténnal. Többet lehetek együtt Chrisszel

Avengers oneshots[BEFEJEZETT] Kde žijí příběhy. Začni objevovat